Gdzie kupić naroznik robiony na wymiar?

Borykasz się z codziennymi trudnościami? Nie wiesz jak sobie poradzić w trudnej sytuacji? Opowiedz, co Cię gnębi, a postaramy się Ci pomóc!
Awatar użytkownika
evelajna

Gdzie kupić naroznik robiony na wymiar?

Post autor: evelajna »

No właśnie gdzie kupić dobry jakościowo narożnik, który jest robiony pod konkretny wymiar ? odwiedziłam ostatnio kilka sieciówek ale kompletnie nic nie wpadło mi w oko. Tym bardziej, że szukam czegoś naprawdę dużego ( liczna rodzinka). Z góry dzięki za wszystkie podpowiedzi :)
Awatar użytkownika
verona

Re: Gdzie kupić naroznik robiony na wymiar?

Post autor: verona »

evelajna to zależy jaki lubisz styl. Jeśli ma to być coś nowoczesnego ale też eleganckiego to zerknij sobie na ofertę sklepu polskiego producenta Caya Design. Mam ich sofę i fotel wypoczynkowy i polecam :)
Awatar użytkownika
evelajna

oo nie znam tej firmy, dzięki za namiar. A możesz napisać co Ty kupowałaś ? Czy te meble mają funkcje spania ? Bo nie ukrywam, ze szukam czegoś rozkładanego bo w tej chwili mam problem jak ktoś mnie odwiedza i chce przenocować...
Awatar użytkownika
verona

Tak większość narożników posiada funkcję spania więc bez obaw :) Mają nawet dość duże pojemniki na pościel :) Generalnie jakość pierwsza klasa, cena też nie jest wygórowana. Dodatkowym plusem jest też fakt, że zamówienie realizowane jest dość szybko ( około 4-6 tyg)
Awatar użytkownika
evelajna

super, bardzo Ci dziękuje za informacje :) przejrzałam sobie ich ofertę i chyba najbardziej podoba mi się ten narożnik VENTO :) na początku września będę zamawiać :)
Awatar użytkownika
fiona45

Post autor: fiona45 »

Narożnik można kupić w różnych miejscach, najlepiej sprawdzi się ten dobrze dopasowany do wnętrza. Warto tutaj pomyśleć o jakiś fajnych propozycjach od producentów tak jak tutaj https://www.galameble.com . Czasem jak się szuka to się znajduje wiele ciekawych propozycji godnych uwagi.
Awatar użytkownika
verona

evelajna świetny wybór, na pewno będziesz zadowolona :) jak już uda się zrealizować zamówienie daj znać koniecznie :)
Awatar użytkownika
evelajna

zamówienie złożone :) myślę, ze dostanę je pod koniec października albo jakoś na początku listopada. Akurat przed świętami :)
Awatar użytkownika
verona

evelajna no to idealnie jeśli chodzi o terminy w takim razie :) ja to zawsze lubię coś zmieniać w domu przed świętami więc jak jakieś remonty czy domowe zakupy to albo przed Bożym Narodzeniem albo przed Wielkanocą haha :)
Awatar użytkownika
evelajna

haha to chyba typowe, mam dokładnie to samo :) zawsze większe zakupy do domu robię dokładnie 2 razy w roku :) Koniecznie daj znać jak narożnik dojdzie :)
Awatar użytkownika
Kamilka

Post autor: Kamilka »

A może udałoby Ci się jednak wybrać coś z gotowych narożników, na przykład z tych dostępnych na stronie https://sklepabcmeble.pl/56-narozniki-tapicerowane? Moim zdaniem są bardzo ładne, więc warto przejrzeć tą ofertę ;)
ODPOWIEDZ