Dezynfekowanie pomieszczeń na sucho (bez ścierania?)

Borykasz się z codziennymi trudnościami? Nie wiesz jak sobie poradzić w trudnej sytuacji? Opowiedz, co Cię gnębi, a postaramy się Ci pomóc!
Awatar użytkownika
Rejterada

Dezynfekowanie pomieszczeń na sucho (bez ścierania?)

Post autor: Rejterada »

Mam pytanko, interesują mnie metody dezynfekowania pomieszczeń na sucho, czyli żeby po dezynfekcji która jest szybka nie trzeba było jeszcze mebli wycierać, krzeseł i innej takiej dodatkowej roboty.
Jakie macie metody?

Znajoma poleca mi spray https://epidair.com/ i z tego co czytam to właśnie tak on działa, na razie mam fajne opinie wiec pewnie się zdecyduje, ale chętnie jeszcze dowiem się wpierw czego Wy używacie?

Mam mały gabinet sotmatologiczny + poczekalnię dla klientów i zależy mi na tym, zeby tak jak w przypadku tego EpidAir wystarczyło psiknąć, poczekać parę sekund i mieć pewność że wszelkie ewentualne zarazki, wirusy czy grzyby są zabite i bez dokładania sobie pracy przy ścieraniu. Macie jakieś inne podobne, czy brać ten?
Aśka

Re: Dezynfekowanie pomieszczeń na sucho (bez ścierania?)

Post autor: Aśka »

w gabinecie to nie podpowiem, ale pewnie jest sporo takich produktów, ja w domu uzywam bardzo czesto parownicy karcher, staram sie, zeby bylo na maxa czysto, wiadomo ze w obecnej sytuacji trzeba o to dbac bardziej niz zwykle. Maz zamowil mi ta parownice na myjki.com ;) bardzo sie przydaje
ODPOWIEDZ