Dermokosmetyki z apteki
Borykasz się z codziennymi trudnościami? Nie wiesz jak sobie poradzić w trudnej sytuacji? Opowiedz, co Cię gnębi, a postaramy się Ci pomóc!
- Renia
Dermokosmetyki z apteki
Witam! Bardzo gorąco polecam stronę https://www.apteka-leki.pl. Kupicie w niej najlepsze kosmetyki naturalne, a także dermokosmetyki – na odleżyny, oparzenia, odparzenia, rany, opryszczke i wiele więcej! Wszystkie zakupione artykuły były najwyższej jakości.
- Saszka33
Re: Dermokosmetyki z apteki
Owszem! O bąble po oparzeniach trzeba odpowiednio dbać, pielęgnować je, odkażać, żeby nie pozostały blizny.
Ja polecam Octenisept, który działa cuda w przypadku wszelkich ran i można go stosować bez ograniczeń wiekowych.
U nas w apteczce to preparat, który od dłuższego czasu jest chyba najczęściej używanym - na oparzenia, rany czy zadrapania.
Ja polecam Octenisept, który działa cuda w przypadku wszelkich ran i można go stosować bez ograniczeń wiekowych.
U nas w apteczce to preparat, który od dłuższego czasu jest chyba najczęściej używanym - na oparzenia, rany czy zadrapania.
- agnieszka17
Post autor: agnieszka17 »
Blizny to coś bardzo uporczywego i czasami ciężko się ich pozbyc. Powstają one po różnych zabiegach czy wypadkach. Jak jednak szukamy prostego sposobu na blizny to dobrze sprawdzic żele i plastry https://www.contractubex.pl/ bo mają bardzo dobre działanie i wykonane z najlepszych składników.Saszka33 pisze: ↑29 lis 2019, 13:30 żeby nie pozostały blizny.
- tratatata
Na świeże blizny to też jest fajny Octenicare. Krem regenerujący, nie działa typowo na blizny ale łagodzi zaczerwienienia, podrażnienia, tworzy warstwę ochronną na skórze dzięki temu łatwiej się blizna goi i jest mniej widoczna potem. Ważne żeby zaraz zacząć stosować jak się tylko rana nieco wygoi. Ja smaruję jak tylko nie ma już żywej otwartej rany a pojawia się cienki nabłonek.
Post autor: Daśka »
Jeśli chodzi o wybór skutecznych dermokosmetyków to tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam do sprawdzenia w przypadku ochrony przed słońcem La Roche Posay Anthelios Lekki Fluid https://www.ceneo.pl/78727384 który daje naprawdę duże możliwości co również ważne niewidoczny na skórze fluid przeciwsłoneczny z wysoką ochroną SPF 30 dla mnie mega sprawa i w końcu moja delikatna skóra na tym nie cierpi. Mam nadzieję, że również skorzystacie i uchronicie się przed właśnie ewentualnymi poparzeniami słonecznymi. Pozdrawiam!
Wróć do „Porady - pytania i odpowiedzi”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski