Czy bieganie z dzieckiem jest bezpieczne?
Borykasz się z codziennymi trudnościami? Nie wiesz jak sobie poradzić w trudnej sytuacji? Opowiedz, co Cię gnębi, a postaramy się Ci pomóc!
- Dorota83
Czy bieganie z dzieckiem jest bezpieczne?
Pytanie jak w temacie. Czy bieganie z dzieckiem jest bezpieczne? Kocham sport i nie chcę z niego rezygnować. Słyszałam, że można korzystać z wózków takich jak np. https://umalucha.pl/produkt/wozek-2w1-anex-sport-anex-m-type
- Lara1999
Re: Czy bieganie z dzieckiem jest bezpieczne?
Sport jest bezpieczny, ale tylko z głową. W przypadku chęci biegania z dzieckiem, warto, jeśli zainwestujesz w profesjonalny wózek biegowy. Wózek 2w1 anex sport m/type jest najlepszym wózkiem do biegania. Korzystałam, moja sąsiadka korzystała - generalnie polecam.
- Jagoda
Cześć
O pamiętam, jak kiedyś zobaczyłam ten wózek w sklepie umalucha.pl... Zakochałam się od pierwszego wejrzenia. Ja akurat nie biegam, ale uwielbiam dłuższe spacery po lesie. Dzięki temu wózkowi stały się one ogromną przyjemnością. Polecam Ci naprawdę, sport z dzieckiem jest możliwy 

- _blaszczu
Jak najbardziej warto korzystać z takich usług. Cieszę się, że się tutaj tym dzielicie.
Człowiek łatwo ulega złudzeniu, że to świat obraca się wokół niego, ale wystarczy spojrzeć w niebo, żeby zrozumieć, że wcale tak nie jest. [48]
- tywinlannister
Post autor: tywinlannister »
A dlaczego miałoby być niebezpieczne? Wystarczy, ze odpowiednio się nim zaopiekujesz i w drogę. Tutaj : https://mejores-suplementos.es/ dodatkowo możesz przeczytać wiele ciekawych informacji na temat zdrowia oraz odchudzania. Myśle, ze niektóre tematy moga Cię zainteresować.
- Daria23
Bieganie z dzieckiem może być oczywiście bezpieczne, tylko oczywiści trzeba dobrze to przemyśleć i podejść do tego w bezpieczny i rozsądny sposób. OCzywiście niezbędne ku temu będą odpowiednie buty - https://stsklep.pl/775-buty-do-biegania które zapewnią stabilność oraz zadbają o wygodę nóg. Dobrze jest posiadając dziecko nie rezygnować z aktywności fizycznej.
Post autor: Jastrzębska »
Uwielbiam biegać i nawet jak córka była mała, to nie umiałam odmówić sobie treningu. A przy okazji mi się przypomniało... wiecie jaki jest najlepszy sposób na szybkie osuszenie przepoconych butów po treningu? Długo miałam z tym problem i miałam specjalnie kilka par na wymianę, ale kiedyś kolega podpowiedział mi, że wystarczy włożyć do butów parę torebek z żelem krzemionkowym https://www.pochlaniacz-wilgoci.pl/ i następnego dnia buty będą suche i nie będą brzydko pachniały. Stosuję ten sposób już od dawna i rzeczywiście to działa.
Wróć do „Porady - pytania i odpowiedzi”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski