tutlumacz.pl - opinie

Masz problem w pracy, z którym nie możesz się uporać? Utknąłeś w trakcie pisania tekstu lub tłumaczenia i nie wiesz, co dalej? Radzimy, dyskutujemy, pomagamy.
Awatar użytkownika
Miłowita-86

tutlumacz.pl - opinie

Post autor: Miłowita-86 »

Witajcie! Potrzebuje tłumacza do stałej współpracy w zakresie kilku języków europejskich. W internecie trafiłam na stronę tutlumacz.pl i jestem ciekawa Waszych opinii. Czy ktoś z Was korzystał z ich usług?
Awatar użytkownika
Eugenia64

Re: tutlumacz.pl - opinie

Post autor: Eugenia64 »

TuTłumacz to pewne i sprawdzone biuro tłumaczeń. Bardzo szybka wycena i realizacja. Mają bardzo konkurencyjne ceny.
Awatar użytkownika
zoja-67

Post autor: zoja-67 »

Wykonują tłumaczenia pisemne aż w 39 językach. Wszystkie tłumaczenia z których korzystałam były bardzo dobrej jakości, profesjonalne przygotowane. Jeżeli coś było dla mnie niezrozumiałe, zawsze służą pomocą. Zdecydowanie polecam!
Maryś

Post autor: Maryś »

Ja korzystałam z ich pomocy w zakresie tłumaczenia dokumentów samochodowych i jestem zadowolona. Sprawna i terminowa realizacja zamówionego tłumaczenia, przystępna cena. Polecam.
Ktoś

Post autor: Ktoś »

Ja zamówiłam tłumaczenia pisemne. Świetna robota, terminowo i bardzo rzetelnie. Jestem zadowolona i wiem, że wrócę. Szczerze polecam.
eliś

Post autor: eliś »

Możecie również na spokojnie sprawdzić sobie to biuro tłumaczeń https://tlumaczenia.lodz.pl . Oferują bowiem wiele ciekawych i praktycznych propozycji. Przede wszystkim zajmują się bowiem tłumaczeniami ustnymi. Myślę, że warto zapisać sobie na nich namiar. Bardzo profesjonalnie podchodzą do tematu, a to jest ważne.
Awatar użytkownika
poliglota

Post autor: poliglota »

Akurat ja nigdy nie miałem jeszcze okazji aby korzystać z tej opcji tłumaczenia, ale jak najbardziej same tłumaczenia są niezwykle ważne. Muszę przyznać, że ja całkiem niedawno wykonywałem tłumaczenia medyczne w https://turbotlumaczenia.pl/tlumaczenia-medyczne/ i jestem z tego efektu bardzo zadowolony.
ODPOWIEDZ