samodzielna nauka angielskiego
Masz problem w pracy, z którym nie możesz się uporać? Utknąłeś w trakcie pisania tekstu lub tłumaczenia i nie wiesz, co dalej? Radzimy, dyskutujemy, pomagamy.
- Marianna_64
samodzielna nauka angielskiego
Post autor: Marianna_64 »
Czy ktoś z was zdecydował się na samodzielną naukę angielskiego? Jeśli tak, to z jakich źródeł zazwyczaj korzystacie? Z książek czy może innych? Mnie wpadła ostatnio w oko strona do nauki angielskiego i wydaje mi się, że gramatyka tam jest naprawdę dobrze wytłumaczona. Do tego strona jest darmowa. Czy wy znacie jakieś strony, które warto polecić? Jeśli tak, to dajcie znać!
Re: samodzielna nauka angielskiego
Post autor: ciumka »
Mysle, ze wazne jest by zaczac jak najwczesniej, bo nauka jezyka obcego dzieciom przychodzi duzo latwiej. Moja przyjaciolka zdecydowala sie poslac syna na angielski dla 5 latków łódź i niesamowicie szybko lapie wszystkie slowka dzieki zabawom !
- arbuzek
Jeżeli mogę dodać coś od siebie, to myślę, że warto również zapoznać się z filmikami edukacyjnymi od https://youtu.be/pvZ3O5qCmtM?si=6MMUzII4N3_BebdY . Myślę że można się z nich dowiedzieć naprawdę wielu przydatnych rzeczy. Szczególnie osoby które dopiero rozpoczynają przygodę z językiem angielskim z pewnością znajdą tam coś dla siebie.
Post autor: dariina »
Moim zdaniem platforma https://manhattan-edu.pl/ stanowi doskonałe środowisko do nauki języków. To miejsce nie tylko pozwala zdobyć obszerną wiedzę, ale również wyróżnia się innowacyjnym podejściem do organizacji zajęć, co sprawia, że proces nauki staje się fascynujący.
Post autor: dorcia582 »
Ja jednak uważam, że lepiej uczy się w szkole językowej czy to stacjonarnej, czy online. Z własnego doświadczenia mogę polecić Wam kursy Śrem - Leader School - jak dla mnie najlepsza.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy