Rozwód Gdańsk
Masz problem w pracy, z którym nie możesz się uporać? Utknąłeś w trakcie pisania tekstu lub tłumaczenia i nie wiesz, co dalej? Radzimy, dyskutujemy, pomagamy.
Rozwód Gdańsk
Post autor: rybuś »
Szukam rzetelnego i doświadczonego adwokata do prowadzenia sprawy rozwodowej z orzekaniem o winie. Mąż się nade mną znęcał psychicznie i chcę to dowieść w sądzie plus wywalczyć alimenty, gdyż aktualnie nie jestem w stanie podjąć pracy. Leczę się u psychiatry
- rybitwa
Re: Rozwód Gdańsk
Przykra sytuacja, współczuję. Niestety jestem z innego rejonu więc kancelarii nie polecę. Mogę jednak doradzić, że najlepiej szukać kogoś kto ma naprawdę spore doświadczenie, kilku lub kilkunastoletnie i wie jak odpowiednio postępować z takimi typkami na sali sądowej. Życzę powodzenia
Post autor: vaźka »
Dokładnie tak! Im większe doświadczenie prawnika tym można oczekiwać lepszych rezultatów i także umiejętności zachowania się w nietypowych sytuacjach, które także zdarzają się podczas rozwodów. Osobiście mam bardzo dobre zdanie o mecenasie z kancelarii http://www.mindykowski.pl/ bo widać że prawo rodzinne ma w małym paluszku. Skontaktuj się z nich, nie będziesz żałować
Post autor: Owczała »
Muszę potwierdzić to co napisała poprzedniczka gdyż też miałam przyjemność z panem mecenasem współpracować i ta współpraca naprawdę bardzo dobrze się układała od samego początku do końca. Na każdym etapie sprawy byłam informowana jakie czynności są prowadzone oraz jak mam się przygotować. Rozwód oczywiście dostałam i to z efektem końcowym korzystnym dla mnie
Post autor: ania_p »
Polecam zgłosić się do dobrej kancelarii. To pewność, że Twoja sprawa zostanie załatwiona, jak należy. W wielu tematach dotyczących rozwodu i alimentów pomogli mi prawnicy z Kancelarii Adwokackiej Wojas Pawlak. Są bardzo dokładni. Przywiązują dużą uwagę do detali.
Post autor: Barabasz »
Jednym z głównych powodów rozwodu jest niezgoda charakterów, która prowadzi do nieustannych konfliktów i braku porozumienia w kluczowych aspektach życia małżeńskiego. Szczegółowe informacje na ten temat znajdziesz tutaj https://www.damosfera.pl/z-jakich-powod ... ac-rozwod/ i w takich sytuacjach para nie jest w stanie znaleźć wspólnego języka, co ostatecznie prowadzi do rozpadu związku.
- Halna
Niezgoda między byłymi małżonkami często prowadzi do przykrych konsekwencji np. takich jak uprowadzenie dziecka. W przypadku próby wywiezienia malucha zagranicę zastosowanie ma Konwencja Haska sprawdź: https://adwokatrodzinny.wroclaw.pl/upro ... nformacje/, która reguluje kwestię bezprawnego uprowadzenia dziecka poniżej 16. roku życia.
Post autor: fairy »
Wiesz co, mam dobrą kancelarię do polecenia, ale w Gliwicach. Myślę, że możesz się z nimi skonsultować. Mam na myśli Legaleo - Kancelarię Wojas Pawlak. Bardzo profesjonalnie podchodzą do każdej sprawy, nie ma rutyny.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy