mieszkanie okolice Warszawy

Masz problem w pracy, z którym nie możesz się uporać? Utknąłeś w trakcie pisania tekstu lub tłumaczenia i nie wiesz, co dalej? Radzimy, dyskutujemy, pomagamy.
Awatar użytkownika
paillo

mieszkanie okolice Warszawy

Post autor: paillo »

Obiecałam siostrze, która na stałe mieszka za granicą że jej pomogę szukać mieszkania gdzieś w okolicach Warszawy. Zjechałam już kilka miejscowości w promieniu 40 km od stolicy, podoba mi się w Ożarowie Mazowieckim i widzialam, ze home premium ruszyło ze sprzedażą mieszkań w fajnej okolicy. Są tu jacyś mieszkańcy Ożarowa? Jak z dojazdami?
Awatar użytkownika
andromeda

Re: mieszkanie okolice Warszawy

Post autor: andromeda »

Tam jest fajnie ale ja wolę coś bliżej centrum, albo blisko SKM więc postanowiłam kupić mieszkanie na osiedlu Centro Ursus, w pobliżu są te sklepy i szkoły czy przedszkola
budyia

Post autor: budyia »

Home Premium wybudowało już kilka osiedli, na Szkolnej mają na pewno coś, z tego co kojarzę tee budynki to wyglądają bardzo ładnie i solidnie, na pewno warto podpytać na regionalnych grupach
jakła

Post autor: jakła »

budyia pisze: ↑22 wrz 2020, 15:23 Home Premium wybudowało już kilka osiedli, na Szkolnej mają na pewno coś, z tego co kojarzę tee budynki to wyglądają bardzo ładnie i solidnie, na pewno warto podpytać na regionalnych grupach
widziałam, że w sprzedaży mają ładne mieszkania narożne, szukam czegoś dla siebie, chciałabym żeby mieszkanie miało możliwoć zrobienia garderoby i też lazienka była na tyle duża żeby można było wstawić wannę, znalazła tam mieszkanie, który by mi odpowiadało co powiecie o okolicy?
Janowicz Orłowska

Post autor: Janowicz Orłowska »

W tym roku zdecydowaliśmy się na zakup mieszkania w Warszawa z rynku wtórnego. Mieszkanie wzięliśmy od razu z meblami, żeby jak. najbardziej zmniejszyć koszta. Wymieniliśmy tylko zawiasy meblowe, które były uszkodzone. Znaleźliśmy je na stronie https://meblownia.pl/category/akcesoria-meblowe-zawiasy. Mój mąż sam je przykręcił i teraz wszystkie meble są sprawne.
ODPOWIEDZ