kancelaria notarialna

Masz problem w pracy, z którym nie możesz się uporać? Utknąłeś w trakcie pisania tekstu lub tłumaczenia i nie wiesz, co dalej? Radzimy, dyskutujemy, pomagamy.
łukasz10990

kancelaria notarialna

Post autor: łukasz10990 »

Witam wszystkich zebranych! Chciałbym się was spytać adekwatnie firmy kancelaria notarialna jelenia góra Bugaj. Słyszałem o nich same dobre opinie jednak zanim się tam wybiore wole jeszcze się dopytać na forum. Wątpie, że ktokolwiek będzie miał jakieś obiekcje ale czekam na każde opinie! Te dobre jak i złe! Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia
Awatar użytkownika
Halna

Re: kancelaria notarialna

Post autor: Halna »

Najlepiej byłoby poszukać w internecie, gdzie takie kancelarie notarialne mogą się znajdować najbliżej nas. W ten sposób będzie o wiele prościej zorientować się w sytuacji. Po co jechać gdzieś daleko, jak można załatwić sprawę kilka kroków od własnego domu? Wygodniej.
StanisławaŻ

Re: kancelaria notarialna

Post autor: StanisławaŻ »

Ostatnio byłam u notariusza w sprawie spisania testamentu i wybrałam kancelarię w Warszawie u Pana Łukasza Górskiego https://www.notariusznawoli.com/kontakt. Kancelaria znajduje się na Ciołka wiec podjechałam tam autobusem 197 z metra Bielany i miała z przystanku tylko parę kroków.
ODPOWIEDZ