jak czyścić uszy dziecka?

Masz problem w pracy, z którym nie możesz się uporać? Utknąłeś w trakcie pisania tekstu lub tłumaczenia i nie wiesz, co dalej? Radzimy, dyskutujemy, pomagamy.
hęlena

jak czyścić uszy dziecka?

Post autor: hęlena »

czy czyścicie uszy dzieciom czymś poza patyczkami?? Moja córka ma mnóstwo woskowiny, mogę jej nawet 2 razy dziennie czyścić. Pomyslałam żeby może kupić coś dodatkowo, wiem, że sa różne spraye do uszu, znalazłam m.in. Vaxol, ten preparat jest dosyć długo na rynku już i skład ma bezpieczny, ktoś z was stosował?
kęska

Re: jak czyścić uszy dziecka?

Post autor: kęska »

hęlena pisze: ↑26 kwie 2021, 23:20 czy czyścicie uszy dzieciom czymś poza patyczkami?? Moja córka ma mnóstwo woskowiny, mogę jej nawet 2 razy dziennie czyścić. Pomyslałam żeby może kupić coś dodatkowo, wiem, że sa różne spraye do uszu, znalazłam m.in. Vaxol, ten preparat jest dosyć długo na rynku już i skład ma bezpieczny, ktoś z was stosował?
ja ten spray już od dawna u swoich dzieci używam, jest świetny, moje dzieci szybko się przekonały do aplikacji bo jest praktycznie niewyczuwalna i dawki są na tyle male że nie brudzi się pościel czy ubrania
pólka

Post autor: pólka »

hęlena pisze: ↑26 kwie 2021, 23:20 czy czyścicie uszy dzieciom czymś poza patyczkami?? Moja córka ma mnóstwo woskowiny, mogę jej nawet 2 razy dziennie czyścić. Pomyslałam żeby może kupić coś dodatkowo, wiem, że sa różne spraye do uszu, znalazłam m.in. Vaxol, ten preparat jest dosyć długo na rynku już i skład ma bezpieczny, ktoś z was stosował?
ja polecam, ten spray jest mi dobrze znany, koleżanka mi kiedys poleciła i jak kupowałam w aptece to też mi w aptece powiedzieli, że nawet Vaxol nagrodę farmaceutów dostał. Dobrze miec taki produkt w apteczce
jeśka

Post autor: jeśka »

pólka pisze: ↑11 maja 2021, 20:50
ja polecam, ten spray jest mi dobrze znany, koleżanka mi kiedys poleciła i jak kupowałam w aptece to też mi w aptece powiedzieli, że nawet Vaxol nagrodę farmaceutów dostał. Dobrze miec taki produkt w apteczce
od jakiego wieku mozna uzywac?
pólka

Post autor: pólka »

jeśka pisze: ↑06 paź 2021, 14:44
pólka pisze: ↑11 maja 2021, 20:50
od jakiego wieku mozna uzywac?
z tego co wiem to vaxol nie ma ograniczeń wiekowych, ja nawet u swojego 8 miesięcznego malucha stosuję, tylko skonsultowałam to z pediatrą, fajny ma aplikator, nie musze sie bawić ze wcisnę za głeboko do ucha
ODPOWIEDZ