Dobry sprzęt do druku w firmie

Masz problem w pracy, z którym nie możesz się uporać? Utknąłeś w trakcie pisania tekstu lub tłumaczenia i nie wiesz, co dalej? Radzimy, dyskutujemy, pomagamy.
Awatar użytkownika
JolaZ

Dobry sprzęt do druku w firmie

Post autor: JolaZ »

Witam!
Czy macie może dla mnie podpowiedzi, jeśli chodzi o wybór dobrej jakości propozycji w zakresie sprzętów do druku? Zależy mi na dobrej cenie, uczciwym podejściu i jednocześnie możliwościach m.in wynajmu i dzierżawy. Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
OliwierTos

Re: Dobry sprzęt do druku w firmie

Post autor: OliwierTos »

To koniecznie sprawdź - https://ale.pl/content/59-dzierzawa-i-wynajem-drukarek w której będziecie mogli znaleźć wysokiej jakości sprzęt do swojej firmy na wynajmie oraz dzierżawie. W mojej opinii warto sprawdzić, bo jednak są to spore oszczędności i też odciążenie od wielu zadań wokół jej serwisu itd.
Awatar użytkownika
ubezman

Post autor: ubezman »

Każdy z tych sklepów przypomina mi trochę scam..
Awatar użytkownika
Sanderka

Post autor: Sanderka »

Jak najbardziej warto odwiedzić stronę sklepu internetowego - ale.pl i też raczej radziłbym Ci pójść w tym kierunku, ponieważ przygotowali szeroką ofertę drukarek z opcją wynajmu i dzierżawy. Pełne wsparcie, dobre ceny i obsługa na wysokim poziomie. Jak do tej pory nie mamy naprawdę na co narzekać.
Awatar użytkownika
TobiaszKr

Post autor: TobiaszKr »

Dobrze wiedzieć, na pewno coś tam sprawdzę i też może pójdziemy w tym kierunku.
karińka

Post autor: karińka »

mam kombajn brother, dobrze mi sie go używa, szybko drukuje i dobrze znosi korzystanie z zamienników, ja do tej drukarki kupuję zamienniki activejet, najlepsze i bardzo wydajne
ODPOWIEDZ