Jubiler Lisiewski - opinie

Polecamy sklepy ze sprzętem, literaturą branżową i nie tylko. Masz sklep, który chcesz polecić? Napisz tutaj.
Awatar użytkownika
Hanna1983

Jubiler Lisiewski - opinie

Post autor: Hanna1983 »

Co sądzicie o sklepjubilerski.com? Kupowaliście jakąś biżuterię tej firmy? Nie ukrywam, że chciałabym zamówić sobie tam kolczyki, na które czaję się już od dłuższego czasu ;)
Awatar użytkownika
boleslawa_88

Re: Jubiler Lisiewski - opinie

Post autor: boleslawa_88 »

Moim zdaniem jubiler Lisiewski ma najlepszą ofertę kolczyków, pierścionków zaręczynowych i wisiorków. Każdy z nic ma niepowtarzalny styl, cudownie się mieni, żadna kobieta nie przeszłaby obojętnie, wiem po sobie ;) Bardzo dbają o staranne wykonanie, więc śmiało zamawiaj :)
Awatar użytkownika
siwa

Re: Jubiler

Post autor: siwa »

Myślę, że warto znaleźć dobrego jubilera, który ma wiele ciekawych propozycji dopasowanych do konkretnych potrzeb. Tutaj https://www.karkosik.pl/23-zlote-bransoletki myślę, że warto się na spokojnie rozejrzeć. Jest tam bowiem szeroki asortyment. Mają tam nie tylko złote bransoletki, ale również inną biżuterię.
Awatar użytkownika
siwa

Post autor: siwa »

...
Awatar użytkownika
sebos

Post autor: sebos »

Kojarzycie markę Apart ? U nich można się kompleksowo zaopatrzyć. Biżuteria, którą kupujemy na prezent musi być nie tylko dobrej jakości, ale również powinna być wyjątkowa. Właśnie dlatego warto się zaopatrywać w sprawdzonych miejscach. U nich zakupy bez problemu można zrobić online.
ODPOWIEDZ