Biżuteria przez internet.

Polecamy sklepy ze sprzętem, literaturą branżową i nie tylko. Masz sklep, który chcesz polecić? Napisz tutaj.
Kaśka1234

Biżuteria przez internet.

Post autor: Kaśka1234 »

Czy ktoś, coś słyszał o sklepie AnKa Biżuteria ? Widzę na stronie bardzo dobre opinie. Ceny są bardzo fajne, produkty wyglądają ciekawie i wykonanie solidnie. Ale czy ktoś może mi to potwierdzić :) Czy znajdzie się osoba, która robi tam zakupy? :) Proszę o pomoc, bo znalazłam fajny komplet, ale nie wiem czy warto :) Obrazek
Awatar użytkownika
Kamilka

Re: Biżuteria przez internet.

Post autor: Kamilka »

Ja bardzo lubię biżuterię, mam jej naprawdę całkiem sporo ;) Ostatnio zaczęłam rozglądać się za czymś, w czym mogłabym ją przechowywać ;) W sklepie internetowym COSTWAY trafiłam na bardzo fajne lustro z szafką na biżuterię. Czy ktoś z Was korzysta z czegoś takiego? Gdzie się w taką szafkę z lustrem zaopatrzyliście? Zamawialiście przez internet czy kupiliście stacjonarnie?
Awatar użytkownika
tratatata

Re: Biżuteria przez internet.

Post autor: tratatata »

Nie znam tego sklepu i nie widziałam takiego kompletu. Ciężko dlatego doradzić, to co mogę za to poradzić to popatrz na modele biżuterii ze stali chirurgicznej. Jak dla mnie to strzał w dziesiątkę był gdy pierwszy raz zamówiłam. Nie tylko wyglądała jak ze złota to jeszcze nic mnie nie uczuliła a nawet srebrne kolczyki powodowały czasami alergię. O takiej biżuterii zobaczcie sobie w tym artykule więcej https://www.miastokobiet.pl/bizuteria-z ... czy-warto/ . Ja jestem jak najbardziej na tak, wysoka jakość a cena bardzo bardzo rozsądna.
ODPOWIEDZ