apteka stacjonarna
Polecamy sklepy ze sprzętem, literaturą branżową i nie tylko. Masz sklep, który chcesz polecić? Napisz tutaj.
apteka stacjonarna
Post autor: emmcia »
znacie jakieś dobre apteki stacjonarne w których można kupić leki trochę taniej? od jakiegoś czasu robię małe rozeznanie w aptekach w okolicy i jak do tej pory najlepiej wypada DOZ
Re: apteka stacjonarna
Post autor: fozia »
DOZ ma zdecydowanie najlepsze ceny, też kupuję u nich bo jednak można sporo zaoszczędzić, a komu się teraz nie przyda parę złotych mniej, inflacja dała każdemu po kieszeni
Post autor: mali »
Stacjonarnie to chyba najlepiej kupować w DOZie, tam mają moim zdaniem najlepsze ceny, kupuje u nich cały czas moje leki na receptę, resztą rodzicom też tam wykupuję.
Post autor: domiinika »
U nas też w dozie najtaniej. Nawet ostatnio porównywałam ceny jak chciałam uzupełnić apteczkę przed jesienią i sezonem przeziębieniowym i przeszłam się po okolicznych aptekach. Ceny bardzo się różniły, ale ostatecznie kupiłam wszystko w dozie
Post autor: nieszurka »
Macie rację, w moim mieście też najbardziej lubię robić zakupy w DOZ, mają super ceny, szczególnie właśnie stacjonarnie więc warto tam do nich zerkać i pytać o swoje leki.
Post autor: Vena »
Tak, w doz mają jeszcze dobre ceny i bardzo się cieszę, że można jeszcze gdzieś taniej kupić leki czy suplementy. Swoją drogą nie wiem skąd aż takie podwyżki w innych aptekach.
Post autor: estella »
No dobrze, a czy wiecie - leki otc co to znaczy ? Czy można takie leki przyjmować bez konsultacji lekarskiej? Gdzie można dostać takie produkty? Jak przebiega rejestracja leków typu OTC? Myślę, że te wszystkie kwestie warto sobie wyjaśnić.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy