Victoria Vynn

Polecamy firmy i usługi, niekoniecznie związane z pracą.
Łanisą

Victoria Vynn

Post autor: Łanisą »

Znajdą się tutaj stylistki paznokci? Możecie wyrazić swoją opinię na temat produktów Victoria Vynn? Miałam kiedyś bazę i bardzo sobie chwaliłam, ale przeglądam teraz ich stronę https://victoriavynn.com i przyznaję, że kolorki lakierów mają boskie :)
Bożka

Re: Victoria Vynn

Post autor: Bożka »

Łanisą pisze: ↑02 sty 2021, 13:39 Znajdą się tutaj stylistki paznokci? Możecie wyrazić swoją opinię na temat produktów Victoria Vynn? Miałam kiedyś bazę i bardzo sobie chwaliłam, ale przeglądam teraz ich stronę victoriavynn.com i przyznaję, że kolorki lakierów mają boskie :)
nie znam nikogo kto tego używa
Patryśka

Post autor: Patryśka »

Też weszłam na ich stronę i widzę że drogo. Oby było warto ;) Ja stosuję lakiery i odżywkę eveline. Cena super, jakość super, paznokcie super. Czego chcieć więcej? Poza tym ich produkty są wszędzie dostępne dlatego też chętnie po nie siegam. Zamawiam w Rossmanie z odbiorem i czekam aż mi skompletują zamówienie i podjeżdżam tylko po odbiór.

Obrazek
Żanetta

Post autor: Żanetta »

Moim zdaniem produkty VV są bardzo dobre. Ja używam baz, żeli, lakierów i topów. Najlepsza baza to Mega Base, długo się utrzymuje i ma boskie kolorki. Polecam Ci również nowość Mousse Sculpture Gel - praca z nim to czysta przyjemność :) Najlepiej będzie jak zobaczysz sobie filmiki na yt na kanale Victoria Vynn, tam sa wyjasnienia jak i tutoriale :)
Tośka456

Post autor: Tośka456 »

Ja chyba już wypróbowałam dosłownie wszystko co jest na rynku i tylko Victoria Vynn w 100% odpowiada na moje potrzeby. Produkty są bardzo wysokiej jakości i wcale nie są drogie. Cena jest mega przystępna porównując do profesjonalnych produktów. Dla mnie idealny jest żel budujący, chociaż ostatnio testowałam Gel Mousse i też jest mega. Dodatkowo Mega Base w kolorze Pink, Top No Wipe i same lakiery hybrydowe z serii Pure.
ODPOWIEDZ