Royaltaxi.pl Wrocław - opinie

Polecamy firmy i usługi, niekoniecznie związane z pracą.
Awatar użytkownika
ilga1964

Royaltaxi.pl Wrocław - opinie

Post autor: ilga1964 »

Witajcie. Niedawno przeprowadziłam się do Wrocławia i rozglądam się za firmą taksówkarską z której warto korzystać, żeby nie przepłacać. W internecie znalazłam stronę royaltaxi.pl i jestem ciekawa Waszych opinii. Czy korzystacie z ich usług?
Awatar użytkownika
Wiesław_84

Re: Royaltaxi.pl Wrocław - opinie

Post autor: Wiesław_84 »

Korzystam od lat i jestem bardzo zadowolony. Kierowcy są bardzo kulturalni i uprzejmi, mają dostępne różne formy płatności - nawet aplikację, a przede wszystkim bardzo przystępne ceny. Polecam
Awatar użytkownika
Izydora60

Post autor: Izydora60 »

Ponieważ wszędzie się spóźniam, moje dzieci sprezentowały mi bon podarunkowy do Royaltaxi. Dzięki temu na własnej skórze przekonałam się, że to na prawdę dobra firma.
Awatar użytkownika
Agrypin_96

Post autor: Agrypin_96 »

Podczas pandemii korzystałem z możliwości zamawiania zakupów na telefon. Dzięki temu miałem dostęp do wielu produktów, po które nie musiałem fatygować się osobiście.
Awatar użytkownika
Radosław70

Post autor: Radosław70 »

Royaltaxi świadczy również usługi kurierskie i transportowe. Mam studio fotografii packshotowej i często potrzebuję dostarczyć coś na drugi koniec miasta. Korzystam z ich usług i wiem, że zawsze będą na czas.
Awatar użytkownika
tyberiusz-99

Post autor: tyberiusz-99 »

Po jednej z imprez zdarzyło mi się, że potrzebowałem taxówki, ale jednocześnie kogoś kto odprowadzi mój samochód pod dom. Zadzwoniłem do royaltaxi i nie musiałem liczyć na uprzejmość znajomych. Polecam
Awatar użytkownika
Walentyn86

Post autor: Walentyn86 »

Na moim weselu było sporo osób spoza Wrocławia. Aby mieć pewność, że dotrą bezpiecznie do hotelu zamówiłem w royaltaxi obsługę imprez okolicznościowych i tej nocy rozwozili moich gości. Byłem bardzo zadowolony z tej usługi
Awatar użytkownika
Sędzisława1997

Post autor: Sędzisława1997 »

Jadąc do babci, kiedy wyjeżdżałam z terytorium Wrocławia, okazało się, że rozładował mi się akumulator. Byłam już na totalnym pustkowiu i wtedy zadzwoniłam do royaltaxi aby pomogli mi uruchomić samochód na kable. Wszystko skończyło się szczęśliwie
Awatar użytkownika
Olga92

Post autor: Olga92 »

Niskie ceny, samochody zawsze wysprzątane, kierowcy bardzo sympatyczni. 10 / 10
Awatar użytkownika
Dobrochna71

Post autor: Dobrochna71 »

Kiedy w Polsce zamknięto wszystkie lokale gastronomiczne, zdecydowałam się na sprzedaż z dowozem, ale nie miałam swoich dostawców. Skorzystałam z oferty royaltaxi, która na korzystnych warunkach dowoziła jedzenie do moich klientów. Polecam
Awatar użytkownika
Dajmir1991

Post autor: Dajmir1991 »

Dzięki temu, że mają również sześcioosobowe taxówki, skorzystałem ostatnio z ich oferty transferu na lotnisko wraz z moją rodziną. Bardzo korzystne ceny!
Awatar użytkownika
Tulimir_79

Post autor: Tulimir_79 »

O Royaltaxi usłyszałem od znajomego. Skorzystałem z ich usług i teraz jestem ich stałym klientem. Wolę to zdecydowanie od przemieszczania się uberami.
Awatar użytkownika
krzysztof65

Post autor: krzysztof65 »

Royaltaxi ma bardzo dobrą ofertę dla firm - stałe stawki za kilometr przez całą dobę, dostępne różne formy płatności, niska stawka postojowa. Polecam, bo korzystam od lat
Awatar użytkownika
Roderyk1993

Post autor: Roderyk1993 »

Na ich stronie podane są również orientacyjne ceny dojazdu, dlatego z pewnością nigdy nie zostaniesz zaskoczony ich stawką.
Awatar użytkownika
rufus1984

Post autor: rufus1984 »

Moim zdaniem to najlepsza firma taxówkarska we Wrocławiu. Zdecydowanie na plus
Taliń

Post autor: Taliń »

Ze względu na wykonywany zawód bardzo często bywam we Wrocławiu. Mam doświadczenia z różnymi korporacjami taksówkarskimi, ale Royal Taxi Wrocław jest zdecydowanie najbardziej godna polecenia. Czyste, eleganckie samochody, dobre ceny.
Koźlak

Post autor: Koźlak »

W dzisiejszym świecie usługa zakupy na telefon jest na wagę złota. Firma Royal Taxi świadczy tę usługę i wywiązuje się z niej wzorowo. Korzystałem kilka razy i zawsze wszystko przebiegało sprawnie i bez żadnych problemów. Polecam.
Główka

Post autor: Główka »

Często jeżdżę taksówkami. We Wrocławiu najlepsza korporacja to Royal Taxi. Można zamówić samochód bez potrzeby dzwonienia. Wystarczy aplikacja taxi. Czyste samochody, kulturalni kierowcy, rozsądne ceny.
Uśta

Post autor: Uśta »

Najlepsze taksówki we Wrocławiu to zdecydowanie Royal Taxi. Zawsze na czas, zawsze czyste samochody, pachnące w środku i świetne ceny. Zdecydowanie polecam tę korporację.
Nołdes

Post autor: Nołdes »

Super, że mają w ofercie Royal Taxi zakupy na telefon. Sporo pracuję i ostatnio zapomniałam kupić kilku potrzebnych rzeczy, a nie mogłam pozwolić sobie na wyjście z domu. Zakupy miałam szybko dostarczone, naprawdę polecam tę opcję.
Bożena

Post autor: Bożena »

Zanim trafiłam na Royal Taxi myślałam, że ceny taksówek są naprawdę wysokie. Tutaj na pewno tak nie jest, ceny są przystępne, samochody wygodne. Podróżuje się komfortowo.
Kamiś

Post autor: Kamiś »

Najlepsze taxi we Wrocławiu: czyste samochody, mili kierowcy, bezpieczna jazda, niskie ceny i zawsze na czas. Czego chcieć więcej? Jeśli szukacie taksówki we Wrocławiu to tylko Royal Taxi. Naprawdę warto.
Marviń

Post autor: Marviń »

Mają też oferty dla firm. My nawiązaliśmy z nimi współpracę właśnie w tym zakresie. Jeśli chodzi o taksówki do firm to też są zdecydowanie najlepszą korporacją taksówkarską w okolicy.
Matała

Post autor: Matała »

W dobrej cenie mają również w ofercie transfer na lotnisko. Ja korzystałam kilkukrotnie, zawsze mam pewność niskiej ceny. Dojazd wygodny i komfortowy.
Juńka

Post autor: Juńka »

Ja się cieszę, że znalazłam u nich w ofercie zakupy na telefon. Wcześniej już korzystałam z ich usług przewozu osób i zawsze wszystko było w porządku. Ceny super, fajni kierowcy, zawsze na czas. Jestem bardzo zadowolona.
Edyś

Post autor: Edyś »

A ja powiem z drugiej strony, skorzystałem z oferowanego przez nich kursu, konkretnie chodzi o kurs taxi. Jeśli ktoś z Was chce zostać licencjonowanym kierowcą, polecam, warto.
Ryśko

Post autor: Ryśko »

Najszybszy i najlepszy kurier miejski we Wrocławiu. Zawsze na czas, przesyłka zawsze bezpiecznie docierała do odbiorcy. Bardzo przyzwoite ceny. Jestem zadowolony ze współpracy. Mam nadzieję, że potrwa jeszcze długo.
złon

Post autor: złon »

Moim zdaniem, po przeanalizowaniu różnych firm oni oferują najtańsze przejazdy we Wrocławiu. Plus za to, że na stronie mają podane orientacyjne ceny.
Arłeta

Post autor: Arłeta »

Napiszę krótko, moim zdaniem najlepsze taksówki w naszym mieście. Auta czyste i komfortowe, ceny przystępne i kierowcy bardzo mili.
Rubiń

Post autor: Rubiń »

Jestem zadowolona, zarówno jeśli chodzi o usługę taxi jak i zakupy na telefon. Zawsze na czas w bardzo przyzwoitych cenach. Kierowcy mili i kulturalni. To najlepsze taksówki w mieście, a może i na całym Dolnym Śląsku.
naleśniki

Post autor: naleśniki »

Bardzo fajnie się sprawdzają jako kurier miejski. Doskonale znają miasto, wiedzą jak unikać korków i jaka trasa będzie najszybsza. byłam zadowolona za każdym razem, gdy korzystałam z ich usług. Zwłaszcza, że ceny mają bardzo przystępne.
maście

Post autor: maście »

Polecam, super opcja, że mają w ofercie usługi kurierskie, kilkukrotnie miałam już okazję korzystać z tej możliwości. Ogromna oszczędność czasu.
Maśka

Post autor: Maśka »

Ja zwykle korzystam z opcji: transfer na lotnisko. Wiem że dojadę szybko i bezpiecznie. Ceny są bardzo konkurencyjne, a samochody czyste i komfortowe. Jestem zadowolony ze wszystkich przejazdów. To najlepsza korporacja taxi we Wrocławiu.
Gżegżółka

Post autor: Gżegżółka »

Royal Taxi ma bardzo fajną opcję: oferta dla firm, korzystamy z niej w naszej firmie i jesteśmy bardzo zadowoleni. Bez problemów, za bardzo przyzwoite stawki, zawsze na czas. Fajni, mili, uprzejmi i kulturalni kierowcy. Możliwość zamówienia vana dla 6 osób. Polecam.
Ułan

Post autor: Ułan »

Moim zdaniem bardzo dobra taksówka we Wrocławiu, samochody czyste i mili kierowcy. Plus za możliwość płatności kartą.
michałowa

Post autor: michałowa »

Moim zdaniem to nie tylko tanie taksówki. Bo jasne, mają bardzo konkurencyjne ceny, ale dla mnie ważne jest również to, że kierowcy są uprzejmi, jeżdżą bezpiecznie.
Redźka

Post autor: Redźka »

Zawsze na czas i zawsze na najwyższym poziomie. Jeżdżę już tylko taksówkami z Royal Taxi. Wielki plus dla nich również za różne usługi dodatkowe, które mają w ofercie.
Gajaś

Post autor: Gajaś »

Ja do tej pory korzystałam z Royal Taxi tylko w zakresie usług taksówkarskich, ostatnio wypróbowałam zakupy na telefon i tak jak przewozy, tak zakupy na wysokim poziomie. Mogę zdecydowanie polecić tę korporację. Najlepsza we Wrocławiu a może i w Polsce.
Migań

Post autor: Migań »

Fajnie że jest dostępna aplikacja mobilna i w ten sposób można również zamówić taxi Royal. To duże ułatwienie, zwłaszcza jeśli zamawia się taksówkę z głośnego miejsca takiego jak klub czy inna impreza. Polecam Royal Taxi - dobrze że są :)
Płoska

Post autor: Płoska »

Dla mnie ważne jest to, że kierowcy z Royal Taxi bardzo dobrze znają trasy i często wiedzą, jak ominąć korki i szybciej dojechać na miejsce tak, żeby klient był zadowolony. I jako zadowolona klientka, polecam taksówki z tej firmy.
Adaś

Post autor: Adaś »

Nie dość że Royal Taxi to najlepsze taksówki we Wrocławiu to chyba też najtańsze. Wystarczy zobaczyć cennik. Samochody sa zawsze czyste i pachnące, kierowcy mili, uprzejmi i profesjonalni. Polecam tę firmę.
Dziułe

Post autor: Dziułe »

Często z nimi jeżdżę i również polecam. Ostatnio dowiedziałam się również, że a ich pośrednictwem, można zrobić kurs taxi i zostać licencjonowanym kierowcą? Chyba żadna inna korporacja taksówkarska tego nie oferuje.
Dżemna

Post autor: Dżemna »

Jeśli chodzi o transfer na lotnisko to tylko Royal Taxi. Zwłaszcza jeśli zależy Wam, żeby dojechać bezpiecznie i na czas. Jestem bardzo zadowolona z oferty tej firmy. Jeszcze nigdy się nie zawiodłam a korzystam już długo.
Złota

Post autor: Złota »

Ze swojej strony mogę powiedzieć, że kurier miejski z Royal Taxi jest świetną usługą. Korzystamy w firmie często i zawsze wszystko w jak najlepszym porządku.
Wiżda

Post autor: Wiżda »

Niezawodni i atrakcyjni cenowo. Zawsze na czas, w umówionym miejscu, nie zdarzyło się jeszcze, żeby kiedykolwiek coś było nie tak. Przyjemnie się z nimi jeździ.
ODPOWIEDZ