Witajcie. Niedawno przeprowadziłam się do Wrocławia i rozglądam się za firmą taksówkarską z której warto korzystać, żeby nie przepłacać. W internecie znalazłam stronę royaltaxi.pl i jestem ciekawa Waszych opinii. Czy korzystacie z ich usług?
Korzystam od lat i jestem bardzo zadowolony. Kierowcy są bardzo kulturalni i uprzejmi, mają dostępne różne formy płatności - nawet aplikację, a przede wszystkim bardzo przystępne ceny. Polecam
Ponieważ wszędzie się spóźniam, moje dzieci sprezentowały mi bon podarunkowy do Royaltaxi. Dzięki temu na własnej skórze przekonałam się, że to na prawdę dobra firma.
Podczas pandemii korzystałem z możliwości zamawiania zakupów na telefon. Dzięki temu miałem dostęp do wielu produktów, po które nie musiałem fatygować się osobiście.
Royaltaxi świadczy również usługi kurierskie i transportowe. Mam studio fotografii packshotowej i często potrzebuję dostarczyć coś na drugi koniec miasta. Korzystam z ich usług i wiem, że zawsze będą na czas.
Po jednej z imprez zdarzyło mi się, że potrzebowałem taxówki, ale jednocześnie kogoś kto odprowadzi mój samochód pod dom. Zadzwoniłem do royaltaxi i nie musiałem liczyć na uprzejmość znajomych. Polecam
Na moim weselu było sporo osób spoza Wrocławia. Aby mieć pewność, że dotrą bezpiecznie do hotelu zamówiłem w royaltaxi obsługę imprez okolicznościowych i tej nocy rozwozili moich gości. Byłem bardzo zadowolony z tej usługi
Jadąc do babci, kiedy wyjeżdżałam z terytorium Wrocławia, okazało się, że rozładował mi się akumulator. Byłam już na totalnym pustkowiu i wtedy zadzwoniłam do royaltaxi aby pomogli mi uruchomić samochód na kable. Wszystko skończyło się szczęśliwie
Kiedy w Polsce zamknięto wszystkie lokale gastronomiczne, zdecydowałam się na sprzedaż z dowozem, ale nie miałam swoich dostawców. Skorzystałam z oferty royaltaxi, która na korzystnych warunkach dowoziła jedzenie do moich klientów. Polecam
Dzięki temu, że mają również sześcioosobowe taxówki, skorzystałem ostatnio z ich oferty transferu na lotnisko wraz z moją rodziną. Bardzo korzystne ceny!
Royaltaxi ma bardzo dobrą ofertę dla firm - stałe stawki za kilometr przez całą dobę, dostępne różne formy płatności, niska stawka postojowa. Polecam, bo korzystam od lat
Ze względu na wykonywany zawód bardzo często bywam we Wrocławiu. Mam doświadczenia z różnymi korporacjami taksówkarskimi, ale Royal Taxi Wrocław jest zdecydowanie najbardziej godna polecenia. Czyste, eleganckie samochody, dobre ceny.
W dzisiejszym świecie usługa zakupy na telefon jest na wagę złota. Firma Royal Taxi świadczy tę usługę i wywiązuje się z niej wzorowo. Korzystałem kilka razy i zawsze wszystko przebiegało sprawnie i bez żadnych problemów. Polecam.
Często jeżdżę taksówkami. We Wrocławiu najlepsza korporacja to Royal Taxi. Można zamówić samochód bez potrzeby dzwonienia. Wystarczy aplikacja taxi. Czyste samochody, kulturalni kierowcy, rozsądne ceny.
Najlepsze taksówki we Wrocławiu to zdecydowanie Royal Taxi. Zawsze na czas, zawsze czyste samochody, pachnące w środku i świetne ceny. Zdecydowanie polecam tę korporację.
Super, że mają w ofercie Royal Taxi zakupy na telefon. Sporo pracuję i ostatnio zapomniałam kupić kilku potrzebnych rzeczy, a nie mogłam pozwolić sobie na wyjście z domu. Zakupy miałam szybko dostarczone, naprawdę polecam tę opcję.
Zanim trafiłam na Royal Taxi myślałam, że ceny taksówek są naprawdę wysokie. Tutaj na pewno tak nie jest, ceny są przystępne, samochody wygodne. Podróżuje się komfortowo.
Najlepsze taxi we Wrocławiu: czyste samochody, mili kierowcy, bezpieczna jazda, niskie ceny i zawsze na czas. Czego chcieć więcej? Jeśli szukacie taksówki we Wrocławiu to tylko Royal Taxi. Naprawdę warto.
Mają też oferty dla firm. My nawiązaliśmy z nimi współpracę właśnie w tym zakresie. Jeśli chodzi o taksówki do firm to też są zdecydowanie najlepszą korporacją taksówkarską w okolicy.
Ja się cieszę, że znalazłam u nich w ofercie zakupy na telefon. Wcześniej już korzystałam z ich usług przewozu osób i zawsze wszystko było w porządku. Ceny super, fajni kierowcy, zawsze na czas. Jestem bardzo zadowolona.
A ja powiem z drugiej strony, skorzystałem z oferowanego przez nich kursu, konkretnie chodzi o kurs taxi. Jeśli ktoś z Was chce zostać licencjonowanym kierowcą, polecam, warto.
Najszybszy i najlepszy kurier miejski we Wrocławiu. Zawsze na czas, przesyłka zawsze bezpiecznie docierała do odbiorcy. Bardzo przyzwoite ceny. Jestem zadowolony ze współpracy. Mam nadzieję, że potrwa jeszcze długo.
Jestem zadowolona, zarówno jeśli chodzi o usługę taxi jak i zakupy na telefon. Zawsze na czas w bardzo przyzwoitych cenach. Kierowcy mili i kulturalni. To najlepsze taksówki w mieście, a może i na całym Dolnym Śląsku.
Bardzo fajnie się sprawdzają jako kurier miejski. Doskonale znają miasto, wiedzą jak unikać korków i jaka trasa będzie najszybsza. byłam zadowolona za każdym razem, gdy korzystałam z ich usług. Zwłaszcza, że ceny mają bardzo przystępne.
Ja zwykle korzystam z opcji: transfer na lotnisko. Wiem że dojadę szybko i bezpiecznie. Ceny są bardzo konkurencyjne, a samochody czyste i komfortowe. Jestem zadowolony ze wszystkich przejazdów. To najlepsza korporacja taxi we Wrocławiu.
Royal Taxi ma bardzo fajną opcję: oferta dla firm, korzystamy z niej w naszej firmie i jesteśmy bardzo zadowoleni. Bez problemów, za bardzo przyzwoite stawki, zawsze na czas. Fajni, mili, uprzejmi i kulturalni kierowcy. Możliwość zamówienia vana dla 6 osób. Polecam.
Moim zdaniem to nie tylko tanie taksówki. Bo jasne, mają bardzo konkurencyjne ceny, ale dla mnie ważne jest również to, że kierowcy są uprzejmi, jeżdżą bezpiecznie.
Zawsze na czas i zawsze na najwyższym poziomie. Jeżdżę już tylko taksówkami z Royal Taxi. Wielki plus dla nich również za różne usługi dodatkowe, które mają w ofercie.
Ja do tej pory korzystałam z Royal Taxi tylko w zakresie usług taksówkarskich, ostatnio wypróbowałam zakupy na telefon i tak jak przewozy, tak zakupy na wysokim poziomie. Mogę zdecydowanie polecić tę korporację. Najlepsza we Wrocławiu a może i w Polsce.
Fajnie że jest dostępna aplikacja mobilna i w ten sposób można również zamówić taxi Royal. To duże ułatwienie, zwłaszcza jeśli zamawia się taksówkę z głośnego miejsca takiego jak klub czy inna impreza. Polecam Royal Taxi - dobrze że są
Dla mnie ważne jest to, że kierowcy z Royal Taxi bardzo dobrze znają trasy i często wiedzą, jak ominąć korki i szybciej dojechać na miejsce tak, żeby klient był zadowolony. I jako zadowolona klientka, polecam taksówki z tej firmy.
Nie dość że Royal Taxi to najlepsze taksówki we Wrocławiu to chyba też najtańsze. Wystarczy zobaczyć cennik. Samochody sa zawsze czyste i pachnące, kierowcy mili, uprzejmi i profesjonalni. Polecam tę firmę.
Często z nimi jeżdżę i również polecam. Ostatnio dowiedziałam się również, że a ich pośrednictwem, można zrobić kurs taxi i zostać licencjonowanym kierowcą? Chyba żadna inna korporacja taksówkarska tego nie oferuje.
Jeśli chodzi o transfer na lotnisko to tylko Royal Taxi. Zwłaszcza jeśli zależy Wam, żeby dojechać bezpiecznie i na czas. Jestem bardzo zadowolona z oferty tej firmy. Jeszcze nigdy się nie zawiodłam a korzystam już długo.
Ze swojej strony mogę powiedzieć, że kurier miejski z Royal Taxi jest świetną usługą. Korzystamy w firmie często i zawsze wszystko w jak najlepszym porządku.
Niezawodni i atrakcyjni cenowo. Zawsze na czas, w umówionym miejscu, nie zdarzyło się jeszcze, żeby kiedykolwiek coś było nie tak. Przyjemnie się z nimi jeździ.