Hej,
Potrzebuję pilnie namiar na producenta okien pasywnych. Zależy mi na wysokiej jakości, to dom dla mnie i mojej rodziny i chcę by wszystko było solidne.
Okna pasywne do domu
Polecamy firmy i usługi, niekoniecznie związane z pracą.
Re: Okna pasywne do domu
Post autor: górniq »
Okna muszą być solidne, są bardzo ważne w każdym domu, a nie wspominając już o pasywnym. Ja mam klasyczny domek i mam okna Koncept z Oknoplast, ale kupowałem już parę lat temu. Za to siostra ma te okna https://oknoplast.com.pl/okna/winergeti ... m-passive/ w swoim domu pasywnym i jest bardzo zadowolona. Architekt im polecił, który robił projekt domu pasywnego. Mówił, że te okna są ideałem do takiego typu budownictwa. Co sądzisz?
Post autor: grześkowiak »
Powiem Ci, że ten model już się gdzieś tam przewijał u mnie. Trochę o nim czytałem i dużo plusów widzę. Pójdę po ndz po wycenę do salonu Oknoplast w moim mieście
Post autor: Gooóool »
Nie nastawiaj się, że okna będą najtańsze bo nie, ale mogę Ci powiedzieć, że ja z lepszej jakości stolarką nie miałem do czynienia, a zajmuję się montażem okien od 5 lat. Do swojego domu też będę od nich zamawiał.
Post autor: Jan Kuliński »
Czytałem na https://budujemydom.pl/stan-surowy/okna ... ogrzewanie o tych oknach i chyba faktycznie warto na nie postawić. Technicznie wydają się być na prawdę świetne do budownictwa pasywnego.
- malami
A w Drutexie pytałeś o ofertę? Ja mam ich okna. Są świetne. Wiem, że mają okna o różnych parametrach, wykonane w różnych technologiach. Myślę, że bez problemu znajdziesz coś dla siebie. Mi robili okna ze szprosami i łukowe. Wyszło świetnie. Od kilku lat służą bezproblemowo.
Post autor: Przemoś »
Co do samego wyboru dobrej jakości okien do swojego domu to na pewno warto postawić właśnie na okna energooszczędne przy których nie będziemy tracili ciepła i jednak ogrzanie samego domu będzie dużo efektywniejsze. Dlatego też my trochę w tym zakresie uzyskaliśmy podpowiedzi na stronie https://ekoplast-group.com/pl/jak-wybra ... oszczedne/ także mam nadzieję, że również skorzystacie i jednak uda Wam się podjąć jak najlepszą decyzję dla swojego domu i portfela bo korzyści z tego płynące mogą być naprawdę znaczące. Pozdrawiam i dajcie znać oczywiście na jakie rozwiązania się zdecydowaliście!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy