Klima24h.pl - opinie
Polecamy firmy i usługi, niekoniecznie związane z pracą.
- miloslaw_76
Re: Klima24h.pl - opinie
Post autor: miloslaw_76 »
W moim odczuciu, to profesjonaliści, którzy bardzo rzeczowo podchodzą do realizacji zleconych zadań. Montaż klimatyzacji został wykonany z należytą starannością i nie mam żadnych uwag do ich pracy. Polecam
- Anatol
W ostatnim czasie bardzo zainteresowałem się tematem pomp ciepła. Skontaktowałem się z Klima24h i uzyskałem odpowiedź na wszelkie nurtujące mnie pytania, dlatego zdecydowałem się na ich realizację. Jestem zadowolony z efekty, wszystko działa bez zarzutu.
- cranberrypear
Post autor: cranberrypear »
klime kupiłam,a le teraz to inwestuję tylko i wylacznie w pellet na zimę, kupuję od maximer, bo mają czysty i certyfikowany pellet
- Łucja87
Pompy ciepła to super rozwiązanie. Moim zdaniem bardzo ekonomiczne i ekologiczne. Na pewno zdecyduje się na nie w przyszłym roku. Klima24h zrealizowała u mnie projekt wentylacji i byłam bardzo zadowolona, dlatego z tym tematem również zdecyduje się na ich usługi. Polecam
Post autor: Staśka »
Po wielu przygodach i próbach z marketowymi klimatyzatorami zdecydowałam się na to, żeby zainstalować w naszym domu profesjonalny sprzęt, klimatyzację z prawdziwego zdarzenia. Poczytałam sporo opinii, wiele osób polecało właśnie firmę Klima24H. Jestem bardzo zadowolona i polecam każdemu. Również dlatego, że w razie jakichkolwiek problemów mają w ofercie serwis klimatyzacji, więc wszystko można załatwić u nich.
Post autor: Miś »
Polecam. Zastanawialiśmy się jakie ogrzewanie wybrać do naszego domu i zdecydowaliśmy się na to, żeby była to pompa ciepła. Dzięki firmie Klima24H mamy ekologiczne i oszczędne ogrzewanie.
Post autor: Wór »
Jest opłacalna i coraz więcej osób się na to rozwiązanie decyduje. jak szukacie sprawdzonej firmy to ta ma dobrą ofertę https://inverter.com.pl/ Można do nich napisać czy zadzwonić i też spytać o szczegóły. Bardzo dobrze doradzają i rozwiewają wątpliwości
- alison14
Warto sprawdzić również firmę Bartosz, to eksperci od systemów wentylacyjnych https://bartoszwentylacja.com.pl/oferta/rekuperatory/ . Firma zajmuje się takimi instalacjami zarówno u klientów indywidualnych jak i firmach, dobierają odpowiednie elementy a następnie odbywa się profesjonalna instalacja. Efekty widoczne są od razu, wszystko działa i wygląda niezawodnie długimi latami.
- kasiakowa06
Post autor: kasiakowa06 »
Niestety nie kojarzę. Ale jakby interesowały Cię rekuperatory to zostawiam kontakt do tych speców: https://taniereku.pl/o-projekcie/Anatol pisze: ↑13 wrz 2020, 21:25 Witajcie! Czy ktoś z Was miał okazję współpracować z klima24h.pl ? Chciałbym podjąć z nimi dłuższa współpracę przy wentylacji dla nowo wybudowanego osiedla. Jestem ciekaw waszych opinii.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy