camber plates bmw e46

Polecamy firmy i usługi, niekoniecznie związane z pracą.
małas1311

camber plates bmw e46

Post autor: małas1311 »

Cześć wszystkim! Wpadłem każdemu z was szczerze polecić firmę mapet tuning i ich camber plates bmw e46! Produkt najwyższej jakości :) Jakbyście mieli jakieś pytania to piszcie śmiało. Pozdrawiam każdego serdecznie i czekam na komentarze! Miłego dnia albo wieczoru panie i panowie ;)
Artuś

Re: camber plates bmw e46

Post autor: Artuś »

jeśli to silnik dieslowy to spróbuj wmontować do tego chip boxa. Ja niedawno kupowałem go z firmy proracing do bmw 3gt dieslowe 184km i nawet spalanie spadło o średnio 1l/100km. But jest odczuwalny :D polecam zdecydowanie! Możesz podjechać do Legnicy albo zamówić online
Awatar użytkownika
Vexa

Post autor: Vexa »

małas1311 pisze: ↑07 lip 2021, 10:14 Cześć wszystkim! Wpadłem każdemu z was szczerze polecić firmę mapet tuning i ich camber plates bmw e46! Produkt najwyższej jakości :) Jakbyście mieli jakieś pytania to piszcie śmiało. Pozdrawiam każdego serdecznie i czekam na komentarze! Miłego dnia albo wieczoru panie i panowie ;)
Jak tak sobie wszyscy kogoś polecamy, to z chęcią polecę mojego mechanika i serwis samochodowy, bo jestem zadowolona z ich usług. Serwis Ferrari Katowice to miejsce, które poradzi sobie z każdym samochodem, usterką. Wydaje mi się, że dla zatrudnionych tam mechaników nie ma rzeczy niemożliwych. Moje auto nie zalicza większych napraw, co nie ukrywam, jest mi na rękę. Sporo jeżdżę, więc poruszać się bez samochodu to dla mnie koszmar.
Gość

Post autor: Gość »

Mogę Wam wszystkim polecić sprawdzić stronę https://moto-informacje.pl/plukanie-sil ... ny-srodek/ , gdzie znajdziecie bardzo interesujący artykuł na temat płukania silnika. Z pewnością wiele osób zainteresuje ten temat.
ODPOWIEDZ