Nauka języka angielskiego
Udało Ci się znaleźć godną polecenia firmę? Może szukasz opinii o fachowcach, których oferta wpadła Ci w oko? Zapraszamy do dyskusji i dzielenia się spostrzeżeniami!
Nauka języka angielskiego
Post autor: Gares »
Dlaczego angielski pozostanie najważniejszym językiem do nauki w 2023 roku? Jakie korzyści płyną z płynnej znajomości języka angielskiego w życiu zawodowym, akademickim i codziennym?
Re: Nauka języka angielskiego
Post autor: Hajod »
Angielski pozostanie najważniejszym językiem do nauki w 2023 roku z wielu powodów, a korzyści płynące z płynnej znajomości języka w życiu zawodowym, akademickim i codziennym są niezaprzeczalne. W artykule https://www.lm.pl/aktualnosci/top-5-jez ... b5acc1be7a można dowiedzieć się więcej na temat tych informacji. Angielski jest językiem dominującym w świecie biznesu i handlu międzynarodowego. Biegła znajomość języka angielskiego otwiera drzwi do światowych rynków pracy, umożliwiając komunikację z klientami, partnerami biznesowymi i współpracownikami z różnych krajów.
Post autor: Batik »
Wielu pracodawców oczekuje od kandydatów znajomości języka angielskiego. Biegła znajomość języka angielskiego może zwiększyć Twoje szanse na zdobycie pracy, możliwości awansu i rozwoju kariery, zwłaszcza w międzynarodowych firmach.
Post autor: Ulos »
Angielski jest powszechnie używany jako język wykładowy na wielu uniwersytetach i instytucjach edukacyjnych na całym świecie. Tym samym biegła znajomość języka angielskiego ułatwia udział w międzynarodowych programach wymiany studentów, studiowanie za granicą i dostęp do międzynarodowych źródeł wiedzy.
- saszka
Studio Językowe 4B4P oferuje kursy zarówno w trybie stacjonarnym, jak i online. To idealne rozwiązanie dla tych, którzy cenią elastyczność i chcą uczyć się w dogodnym dla siebie miejscu i czasie. Powiem szczerze, że ja sama teraz rozważam angielski krosno
Post autor: marta119 »
Najlepszą opcją nauki angielskiego jak dla mnie są kursy. Sama przeszłam indywidualny kurs online, który przygotował mnie do egzaminu IELTS https://lang.com.pl/kursy/kurs-ielts/ polecam każdemu
Post autor: petuniaa »
No właśnie ja też doszłam do wniosku, że zapiszę się na kursy z angielskiego online, ponieważ mała pamiętam ze szkoły i chciałabym wszystko sobie przypomnieć, ponieważ chciałabym wyjechać zagranicę. Ponoć firma Break The Ice prowadzi fajne kursy w tym zakresie - wiecie coś?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy