Nauka języka angielskiego

Udało Ci się znaleźć godną polecenia firmę? Może szukasz opinii o fachowcach, których oferta wpadła Ci w oko? Zapraszamy do dyskusji i dzielenia się spostrzeżeniami!
Gares

Nauka języka angielskiego

Post autor: Gares »

Dlaczego angielski pozostanie najważniejszym językiem do nauki w 2023 roku? Jakie korzyści płyną z płynnej znajomości języka angielskiego w życiu zawodowym, akademickim i codziennym?
Hajod

Re: Nauka języka angielskiego

Post autor: Hajod »

Angielski pozostanie najważniejszym językiem do nauki w 2023 roku z wielu powodów, a korzyści płynące z płynnej znajomości języka w życiu zawodowym, akademickim i codziennym są niezaprzeczalne. W artykule https://www.lm.pl/aktualnosci/top-5-jez ... b5acc1be7a można dowiedzieć się więcej na temat tych informacji. Angielski jest językiem dominującym w świecie biznesu i handlu międzynarodowego. Biegła znajomość języka angielskiego otwiera drzwi do światowych rynków pracy, umożliwiając komunikację z klientami, partnerami biznesowymi i współpracownikami z różnych krajów.
Batik

Post autor: Batik »

Wielu pracodawców oczekuje od kandydatów znajomości języka angielskiego. Biegła znajomość języka angielskiego może zwiększyć Twoje szanse na zdobycie pracy, możliwości awansu i rozwoju kariery, zwłaszcza w międzynarodowych firmach.
Ulos

Post autor: Ulos »

Angielski jest powszechnie używany jako język wykładowy na wielu uniwersytetach i instytucjach edukacyjnych na całym świecie. Tym samym biegła znajomość języka angielskiego ułatwia udział w międzynarodowych programach wymiany studentów, studiowanie za granicą i dostęp do międzynarodowych źródeł wiedzy.
Awatar użytkownika
saszka

Post autor: saszka »

Studio Językowe 4B4P oferuje kursy zarówno w trybie stacjonarnym, jak i online. To idealne rozwiązanie dla tych, którzy cenią elastyczność i chcą uczyć się w dogodnym dla siebie miejscu i czasie. Powiem szczerze, że ja sama teraz rozważam angielski krosno
marta119

Post autor: marta119 »

Najlepszą opcją nauki angielskiego jak dla mnie są kursy. Sama przeszłam indywidualny kurs online, który przygotował mnie do egzaminu IELTS https://lang.com.pl/kursy/kurs-ielts/ polecam każdemu :D
petuniaa

Post autor: petuniaa »

No właśnie ja też doszłam do wniosku, że zapiszę się na kursy z angielskiego online, ponieważ mała pamiętam ze szkoły i chciałabym wszystko sobie przypomnieć, ponieważ chciałabym wyjechać zagranicę. Ponoć firma Break The Ice prowadzi fajne kursy w tym zakresie - wiecie coś?
ODPOWIEDZ