Inwestowanie na giełdzie
Wiadomości z kraju. Nowinki, informacje, plotki.
- Teremorele
Inwestowanie na giełdzie
Post autor: Teremorele »
Inwestowanie to nie jest prosta sprawa. Należy to wszystko bardzo dokładnie przemyśleć. W końcu są to nasze pieniadze a chcemy je jakoś słusznie zainwestować. Jeżeli nie jesteś pewien to moze doradca inwestycyjny będzie w stanie Ci jakoś pomóc i trochę podpowiedzieć.
- tissaia
Re: Inwestowanie na giełdzie
Jeżeli chodzi o inwestowanie własnych oszczędności, to moim zdaniem najbezpieczniej jest inwestować w forexa, metale szlachetne oraz krypto. Dla zainteresowanych atrakcyjne oferty na tereny inwestycyjne można znaleźć w systemie XTB, na start macie demo wiec zapoznac się dość szybko można z tematem.
- engel
Również działam w XTB. Jeśli chodzi o forex, to ważne żebyście mieli gwarantowany stop loss i ochronę przed ujemnym saldem. Wtedy też zyskujecie dużo większy potencjał inwestycyjny i przede wszystkim bezpieczeństwo, ze wszystkiego nie zaprzepaścicie.
- foxi
To prawda co piszesz.Uważam ,że w ogóle na początek trzeba się z tematem trochę zapoznać by wiedzieć o co w tym chodzi ale jeśli nie wiesz jak zainwestować pieniądze skontaktuj się z doradcą finansowym. Musisz też liczyć z się z tym ,że możesz stracić pieniądze - tak tak inwestor mnisi zakładać taki scenariusz. Doradca uświadomi ci też ważną sprawę - im większe zarobki tym większe ryzyko.Teremorele pisze: ↑06 lip 2020, 18:04 Inwestowanie to nie jest prosta sprawa. Należy to wszystko bardzo dokładnie przemyśleć. W końcu są to nasze pieniadze a chcemy je jakoś słusznie zainwestować. Jeżeli nie jesteś pewien to moze doradca inwestycyjny będzie w stanie Ci jakoś pomóc i trochę podpowiedzieć.
- bunny
Koleżanka wcześniej napisała - "inwestowanie to nie jest prosta sprawa (...)" . Tak- to prawda. Na pewno musimy każdy wariant/ opcję dobrze przemyśleć. Przykładowo tutaj https://mieszkalnik.info/sposoby-na-lok ... nwestowac/ znalazłam całkiem interesujący poradnik- w co inwestować? Możecie sobie sprawdzić.
Post autor: Bańka »
Możesz zerknąć tutaj, jeśli interesują Cię różne rodzaje inwestowania https://ratingbroker24.com/no. Znajdziesz tu podstawowe i szczegółowe informacje na temat inwestycji, brokerów, będziesz mógł również skorzystać z konta demo, które pozwoli Ci rozpocząć swoją naukę i testować daną platformę z wirtualną wirtualną kwotą do inwestowania. Strona jest przygotowana w wielu językach, tak aby ułatwić dostęp do platformy i pełne zrozumienie tematu https://ratingbroker24.com/fa. Trzeba jednak pamiętać, że wszystkie działania związane z finansami są obciążone ryzykiem i najważniejsze to zachować zdrowy rozsądek.
Post autor: Gość »
Był czas kiedy inwestowałem na giełdzie teraz przerzuciłem się na otwarte fundusze inwestycyjne. Dzięki koledze trafiłem na Pana Piotra z http://zarabiajmy.pl/ , zapewnia on ciągły monitoring i na bieżąco przekazuje informacje. To profesjonalista z doświadczeniem.
Post autor: Lućka »
Inwestowanie na giełdzie ? - czemu nie jednak musisz najpierw poznać mechanizmy giełdowe. Musisz też zaakceptować fakt ,że na giełdzie możesz stracić swoje środki finansowe - czyli musisz określić poziom ryzyka jaki jesteś w stanie zaakceptować. W co najlepiej inwestować ? - to pytanie zadajemy sobie dość często a odpowiedź przychodzi z czasem i to niespodziewanie.
- BiankaIniar
- Kontakt:
Post autor: BiankaIniar »
Wszystkie produkty, jakich dzisiaj potrzebujemy można znaleźć w sieci. Zdecydowanie warto spojrzeć także na etui na dokumenty Bydgoszcz. Tego typu akcesoria są konieczne, gdy idziemy do biura, ale nie tylko, bo niekiedy na co dzień w pracy bardzo się nam sprawdzą.
Warszawa gim44.edu.pl
Post autor: józek »
Teraz różnych form inwestowania pieniędzy nie brakuje, ale ja się na giełdzie nie znam. Za to zacząłem oszczędzać dzięki ppk. Dzięki temu rozwiązaniu możesz też oszczędzać nie tylko na emeryturę ale też na wkład własny na mieszkanie a warto bo tu http://rogala.pl/ponad-150-zysku-w-ppk- ... iesiacach/ facet podliczył ile można było zarobić w ciągu roku
Post autor: Maśka »
Ja jednak wolę bezpiecznie lokować oszczędności w metale szlachetne i akurat jeżeli o mnie chodzi oraz sam wybór monet bulionowych oraz sztabek złotych oraz srebrnych to jak najbardziej polecam do sprawdzenia ofertę https://www.mennicaskarbowa.pl/ mega ceny, obsług na poziomie, szybkie realizacje. Mam nadzieję, że również skorzystacie i też pozytywnie się przekonacie w dłuższej perspektywie czasu 

Post autor: mirox »
Byłem sceptycznie nastawiony do kursów inwestycyjnych, ale Robert Gawęda mnie pozytywnie zaskoczył. Często trudno znaleźć kogoś, kto tak przystępnie potrafi wytłumaczyć zawiłości forexu. Zdecydowanie polecam
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy