Amazon w Polsce, ktoś coś?

Wiadomości z kraju. Nowinki, informacje, plotki.
MążHanki

Amazon w Polsce, ktoś coś?

Post autor: MążHanki »

Heja!

Orientujecie się może jak tam status Amazona w Polsce? Nie interesują mnie dane ekonomiczno-gospodarcze tylko takie z pierwszej linii czyli od klientów. Czy ktoś z Was może popełnił zakupy na Amazonie właśnie? Wiem, że na początku okazało się, że ceny mają totalnie niekonkurencyjne, ale może to się zmieniło? Jakieś wrażenie takie z pierwszej ręki?

---------------------
Polecam ulotki
Awatar użytkownika
poliglota

Re: Amazon w Polsce, ktoś coś?

Post autor: poliglota »

Tak jak najbardziej ja właśnie jestem na etapie czytania o tych kwestiach i jestem zdania, że jest to niezwykle potrzebna wiedza gdy chcemy zacząć sprzedawać na Amazon. Tak naprawdę to kliknij tutaj i dowiedz się jak wygląda samo rozpoczęcie takiej współpracy.
Włodek

Post autor: Włodek »

Na dobrą sprawę na początku sprawdź czy w ogóle taka sprzedaż na Amazonie jest dla Ciebie gdyż wiele osób niestety nie wie do końca jak ją rozpocząć. Moim zdaniem jest to bardzo fajna alternatywa i ja jestem zdania, że zdecydowanie warto jest się nią zainteresować. Jakby nie było jest to poniekąd zwiększenie naszej sprzedaży.
Pawełek

Post autor: Pawełek »

Ja również mam to w planach aby zacząć sprzedawać przez Amazon ale na ten moment jeszcze się doszkalam. Na pewno jestem zdania, że to co napisano w artykule https://swiadome.pl/artykuly/jak-uzyska ... o-to-jest/ przyda się każdemu kto chce tak sprzedawać.
Gawron

Post autor: Gawron »

Chociaż FBA ma wiele korzyści, nie jest to usługa dla każdego sprzedawcy. Wymaga to analizy kosztów i potencjalnych korzyści, a także zrozumienia, jak działa cały system. Dla tych, którzy chcą zgłębić ten temat, polecam lekturę artykułu na https://pomyslynabiznes.org.pl/na-czym- ... nformacje/ który dostarczy mnóstwo wartościowych informacji.
ODPOWIEDZ