Sportowe buty

Wszystko, co chcielibyście wiedzieć o markach odzieżowych, trendach, stylizacjach.
Awatar użytkownika
Broneczka

Sportowe buty

Post autor: Broneczka »

Czy ktoś z Was też, podobnie jak ja jest miłośnikiem biegania na świeżym powietrzu? Biegam od kilku lat, regularnie i kocham to coraz bardziej. Jednak moje ulubione buty są już na wykończeniu, więc to już naprawdę najwyższy czas na to, żeby kupić nowe. Możecie mi polecić jakieś sprawdzone przez Was dobrej jakości buty do biegania? Najlepiej takie, które sprawdzą się w najbliższym, czyli zimowym sezonie :)
Gość

Re: Sportowe buty

Post autor: Gość »

Moja koleżanka ma przed sobą kilka podróży zagranicznych i rozważam na przykład odpowiednie zakupy. I tutaj trampki damskie sklep Butomania ma dla nas naprawdę w dobrej cenie. Sama też sobie coś dokupię, bo sądzę, że to dobry motyw i bardzo wygodny. Mam nadzieję, że macie podobne zdanie na ten temat.
magadaa

Post autor: magadaa »

W sumie jestem w stanie wam pomóc, bo znalazłam niedawno sklep Martes - gdzie mają
szeroki wybór w poszczególnych produktach sportowych. Ja znalazłam tam nawet dla syna korki do piłki nożnej , także super...
Sophia

Post autor: Sophia »

Witam!
Na sezon zimowy polecilbym zwrocic uwage na Nike Air zoom pegasus 39 shield, a takze rozne buty sportowe mozna znalezc tutaj. Wybierz pare ktora najlepiej odpowiada Twojemu stylowi biegania
betinaa

Post autor: betinaa »

A czy ktoś z was może ma doświadczenie z firmą Lizuraj??? Tak pytam, ponieważ znalazłam u nich ładne buty rieker damskie i tak kusi mnie, aby sobie je kupić? Czy faktycznie są one takie wygodne i dobrze wykonane?
ODPOWIEDZ