Perfumy - modne zapachy
Wszystko, co chcielibyście wiedzieć o markach odzieżowych, trendach, stylizacjach.
Perfumy - modne zapachy
Post autor: Leonia »
Macie swoje ulubione zapachy perfum, które kupujecie niezmiennie przez dłuższy okres czasu? Czy lubicie eksperymentować z zapachami? Ja przez jakiś czas miałam ulubione, ale mam wrażenie, że ostatnio trochę mi się "znudziły" i szukam czegoś innego, jakie są Wasze polecane perfumy? Dodam jednak, że lubię dość świeże, lekkie zapachy.
Re: Perfumy - modne zapachy
Post autor: Kaliaa »
Lubię eksperymentować:) Podobnie zresztą jak mój partner, który ostatnio odkrył kilka fenomenalnych kompozycji zapachowych PHILIPP PLEIN . Zamówił je korzystając z oferty e-perfumerii Perfumy.pl , sklepu online który jest już nam znany od ponad roku. Znajdziecie tutaj olbrzymi wybór przeróżnych perfum, tak samo popularnych marek jak i niszowych. Produkty oczywiście wyłącznie oryginalne, markowe. Często tańsze niż dostępne w drogeriach stacjonarnych, bo sprzedawane jako testery albo objęte rabatem.
Post autor: Zuzan »
Dość śmiało eksperymentuję z perfumami, lubię odkrywać nowe kompozycje zapachowe, przy czym gustuję w unikalnych, nieszablonowych. Jeśli Wasze podejście do perfum jest podobne, szczerze polecam lekturę artykułu zamieszczonego na blogu https://perfumyagnieszki.pl/perfumy/per ... -sa-drogie . Znajdziecie tu sporo wartościowych informacji o nietypowych fuzjach aromatów a także kilka wartych przetestowania propozycji.
- foxi
To normalne ,że zanim dotrzemy do swojego ulubionego zapachu chcemy spróbować możliwości jakie się kryją w różnych markach perfum. Jak to zrobić? Warto zainteresować się czymś takim jak testery perfum - https://alepachniesz.pl/ .To bardzo dobre i przede wszystkim tanie rozwiązanie, bo testery są w mniejszych flakonach i kosztują sporo mniej niż oryginalne opakowania perfum. Pamiętajmy też ,że w testerach mamy oryginalne perfumy, tyle tylko w mniejszych pojemnościowo flakonach.
Post autor: Ninka »
Zapach to nieodłączny element każdej stylizacji. Dobrze dobrany perfumy potrafi dodać elegancji i klasy. Warto eksperymentować z różnymi kompozycjami zapachowymi, aby znaleźć swój ulubiony. Sprawdź jaki perfumy damski znajdziesz na stronie Avon.
Wróć do „Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski