Bluzki
Wszystko, co chcielibyście wiedzieć o markach odzieżowych, trendach, stylizacjach.
- Asia9
Re: Bluzki
Czasem mi się zdarzy, ale chyba wolę robić zakupy stacjonarnie. Mogę wtedy przymierzyć i dokładnie się zastanowić, czy na pewno tego potrzebuję. Uważam, że bluzki to taki podstawowy element garderoby, który wygląda dobrze zarówno ze spodniami, jak i spódnicą.
- JolaZ
No ja akurat bluzki kupuję bardzo często, bo jednak najwygodniej na co dzień jest w bluzce w której też nie będzie nam zbyt gorąco. Przyznam, że mam kilka kilogramów więcej dlatego szukałem dobrego sklepu internetowego z takimi propozycjami jak bluzki plus size i trafiłam na 20inlove. Super propozycje, niezłe okazje i zawsze miła obsługa oraz sprawna dostawa.
- fruszka
Mnie już znudziły te typowe bluzki co znaleźć można w każdej sieciówce i tym razem chcę stąd https://yups.pl/bluzka zamówić bluzki damskie. Zdecydowanie wyróżniają się. Można znaleźć kroje z haftami, falbankami, ażurowe itd. - praktycznie każdy coś tu dla siebie znajdzie.
- Kamilka
A w jakim kolorze bluzki Cię interesują? Ja na przykład bardzo dobrze czuję się w jasnych kolorach, na przykład beżowym Ostatnio widziałam całkiem spory wybór takich bluzek na stronie internetowej https://www.tatuum.com/ona/ubrania/bluz ... ki-damskie. Osobiście bardzo mi się podobają Tak więc jeśli znajdziesz chwilę wolnego czasu, to polecam się tam rozejrzeć, może wybierzesz coś dla siebie
Post autor: igłak »
Bluzki to obowiązkowo w garderobie każdej kobiety muszą się znaleźć. Można takie zakładać do spodni, spódniczek, rodzaje też są różne. W swojej szafie mam takie bardziej eleganckie do pracy zwłaszcza, też takie bardziej sportowe na co dzień, zależy od okoliczności. Też bardzo lubię bluzki koszulowe, zwłaszcza białe. Takie to są zawsze na czasie i są odpowiednie na wiele różnych okazji. Do takich pasują na przykład takie apaszki Gawroszki https://bunnyblink.pl/pl/c/Chusty-i-Szaliki/23 , które ostatnio w necie znalazłam. Zdecydowanie dodają uroku, są taką ozdobą stroju. Warto takie mieć.
Wróć do „Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski