bielizna damska

Wszystko, co chcielibyście wiedzieć o markach odzieżowych, trendach, stylizacjach.
gość

bielizna damska

Post autor: gość »

Hej. Znalazłam ciekawą ofertę sklepu internetowego z ubraniami. Wassyl to sklep z sukienkami, bluzkami czy bielizną dla kobiet. Mają szeroki wybór asortymentu, a dodatkowo niskie ceny. Zdecydowałam się złożyć zamówienie na kilka rzeczy, bo robię wietrzenie swojej szafy i potrzebuję coś nowego. A jak wiadomo, zakupy zawsze poprawiają humor i dają pewności siebie. Nie mam ochoty na razie chodzić po galeriach, więc zostaje jedynie korzystanie z ofert sklepów internetowych, ale jest duży wybór :)
Awatar użytkownika
gurka

Re: bielizna damska

Post autor: gurka »

A czy wiecie, że bielizna można wysmuklać sylwetkę https://mybra.pl/Jaka-bielizna-wysmukla ... 11348.html ? Ale oczywiście to wcale nie jest takie proste, najważniejsze to po pierwsze znać dokładnie swój rozmiar i zakupić odpowiedni rodzaj bielizny.
Awatar użytkownika
Halna

Re: bielizna damska

Post autor: Halna »

Oczywiście że tak, jest przecież specjalna bielizna wyszczuplająca i modelująca i raczej to żadna nowość. Tylko ostatnio stała się popularniejsza i chyba coraz więcej kobiet po taką sięga, co jest w sumie normalne. Dzięki niej można ukryć boczki i inne niedoskonałości.
ODPOWIEDZ