Wieczorem

Rozmawiamy tu o wszystkim, co jest ważne w życiu - o tym, jaka filozofia jest Wam bliska. Podzielcie się swoim podejściem do życia, rodziny, miłości i kariery.
mięta kota

Wieczorem

Post autor: mięta kota »

Wieczorem po pracy bardzo lubię siedzieć przed telewizorem, wypić lampkę wina i po prostu odpocząć, zagrać w kasynie i zrelaksować się. Grasz w kasynie, czy ten pomysł wydaje ci się zły? Podziel się ze mną swoją opinią, jestem bardzo zainteresowany tym, co myślisz.
Awatar użytkownika
BiankaIniar
Kontakt:

Re: Wieczorem

Post autor: BiankaIniar »

W wolnych chwilach na pewno też robimy zakupy w sieci i dla mnie doskonałe sklepy online mają wyjątkowe i oryginalne produkty. Także galanteria skórzana - prezent dla mężczyzny to dla mnie odkrycie i patrzyłam na takie dodatki. Skórzana galanteria będzie idealna na prezent.
Warszawa gim44.edu.pl
saruś

Re: Wieczorem

Post autor: saruś »

Uwielbiam wieczorem przed snem czytać ksiazki , teraz przerabiam powieść pt " Audiobook Nikt nie musi wiedzieć. Hubert Meyer. Tom 4 CD " z tego sklepu tutaj https://www.taniaksiazka.pl/seria/hubert-meyer . Najpopularniejsza polska autorka powieści kryminalnych, po niemal 10 latach przerwy, prezentuje kolejną część uwielbianej przez czytelników serii z psychologiem śledczym – Hubertem Meyerem.
ODPOWIEDZ