Organizacja wesela
Rozmawiamy tu o wszystkim, co jest ważne w życiu - o tym, jaka filozofia jest Wam bliska. Podzielcie się swoim podejściem do życia, rodziny, miłości i kariery.
- Trimp
Organizacja wesela
Sprawdzonym miejscem na organizację wesela w bliskich okolicach Warszawy jest Willa Zagórze koło Sulejówka. Jest to nieduży, kameralny hotel z dużą salą weselną pod Warszawą. Willa Zagórze to sprawdzony lokal, który posiada ogromne doświadczenie w organizacji wesel i przyjęć okolicznościowych. Jeżeli chcecie obejrzeć Willę Zagórze to zerknijcie na ich stronę: http://www.willazagorze.pl/pl/wesela-ok ... szawa.html
- jovittka
Re: Organizacja wesela
Ja polecam ręcznie robione zaproszenia ślubne
sama dość długo zastanawiałam się czy warto podejść do tego tematu z użyciem zdolności manualnych, ale jak znalazłam ten poradnik, to spróbowałam i muszę przyznać, że efekty były zadowalające
Fakt, że ludzie, którzy zajmują się tym profesjonalnie robią o niebo ładniejsze rzeczy, ale myślę, że zawsze warto spróbować stworzyć coś własnoręcznie.
- arielka
Re: Organizacja wesela
Organizacja ślubu wcale nie jest taka problemowa. Jak sobie wszystko dobrze zaplanujesz to pójdzie jak po maśle. Nie zostawiaj nic na ostatnią chwilę. My mamy wszystko dopięte na ostatni guzik, został nam jeszcze zakup garnituru. Mam upatrzony na https://giacomo.pl/kolekcja-slubna.html jeden i muszę pokazać narzeczonemu jak się z nim spotkam. Mam nadzieję, że jemu również się spodoba, ponieważ wyobrażam go sobie w nim i wiem, że będzie wyglądał świetnie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski
- ↳ HOT plotki - Gwiazdy - Influencerzy