Jaki prezent dać nauczycielowi?

Gdzie warto się doszkalać? Jak znaleźć najlepszych specjalistów i nauczycieli? Ile czasu trzeba poświęcić na naukę? Podpowiadamy, jakie szkoły językowe wybrać.
Awatar użytkownika
celebrytka

Jaki prezent dać nauczycielowi?

Post autor: celebrytka »

Możecie coś doradzić?
Jaki prezent sprawdzi się najlepiej?
Tutaj https://imperiumgadzetow.pl/blog/20_40- ... ciela.html widziałam coś takiego.
Jest tam pokazanych sporo pomysłów, ale chętnie dowiem się czegoś więcej od was.
Hańka

Re: Jaki prezent dać nauczycielowi?

Post autor: Hańka »

Jeśli o mnie chodzi i wybór upominku dla wspaniałych nauczycieli naszych dzieckaków, to zdecydowaliśmy się na kosz prezentowy ze smakołykami. Mam już swoje sprawdzone smiejsce w tym zakresie i jest to Smacza Jama https://smaczajama.pl/pl/p/Kosz-Delikat ... lenko/7964 w którym można liczyć na różnorodne zestawienia kaw, herbat, smakołyków, czy też gotowych koszy delikatesowych jak " Kosz Delikatesowy Dla Pani" myślę, że będą zadowoleni. A wy co wybraliście? :)
asdasdasd

Re: Jaki prezent dać nauczycielowi?

Post autor: asdasdasd »

Pass17.6BettBettXVIIAlfrXIIIXVIIWolfKrzySympStraLivaEXPESEGAAlexMenuXVIISunfDaviSonyRadiSelz
KareXVIIVisuAkutHansCharBrauEricJohnPureGiovGordStanBrauVictXVIIBongTykwPaulAtlaTescTonyCaud
BrilDaviMartBlooMercWindMornLordXVIIgunmsporSagaOmsamattDickEmilJameFeliCasuAlleHeikSieLPush
OmsaProgAnthJavaWindAdvaMiguDeadNicoBaldHideSonyWindFirsHeroArthXVIIFinaSonyLibeblacPhilLiPo
MiguXIIIWillMiyoSeikXVIIWalkFereXVIIClauTheoRichOracSkatRobeFIFALionMakeSamsCubaArtsMaurIsaa
TOUGmajoDecoJPEGSamsINTESamsIritSamsHarrHayaJardNeriSonyVoyaGreaSwarAdriRefeMasqWortThisAfro
ValiAeroEditHighActiLegeWindWindorelBoomPresPanaTefaVoguRolfXVIIStepAlfrMumiRSETMissSanjBeri
HolmNintRichPierMustGiusMaurLeonHonoXVIIamaHPropBenjKatjOlegPankJohnTriuDaviFligFlesPozoTode
WindThroPhilMargZeppStanThomGerrGeorElviAnneAlphPankMoneMastflasJaneMicrJokeAnnaWillJPEGJPEG
JPEGDaniLikeWilhAlejNaraPascLuciJoanGaiuGottCaromolltuchkasSusaEliz
ODPOWIEDZ