Zakup okien oraz rolet zewnętrznych

Lubisz swój dom? Pasjonujesz się aranżacją wnętrz? Znasz triki, którymi chcesz się podzielić? Napisz o tym!
Awatar użytkownika
OliwierTos

Zakup okien oraz rolet zewnętrznych

Post autor: OliwierTos »

Planujemy wymianę stolarki okiennej oraz rolet zewnętrznych, czy macie swoją sprawdzoną firmę z Poznania która będzie w stanie rzetelnie się tym zająć oraz wykona fachowy montaż? Byłbym wdzięczny za podpowiedzi!
Awatar użytkownika
JolaZ

Re: Zakup okien oraz rolet zewnętrznych

Post autor: JolaZ »

Myślę, że w takim razie warto abyś również odwiedził ofertę firmy Domega z Poznania, która ma naprawdę pokaźny wybór producentów ale również dbają o dobre wyszkolenie pracowników oraz sprawne przeprowadzenie transakcji oraz montażu. My jesteśmy w pełni zadowoleni przy wymianie stolarki okiennej oraz drzwi zewnętrznych.
Awatar użytkownika
Sanderka

Post autor: Sanderka »

Akurat tutaj w pełni mogę się zgodzić, jeśli chodzi o porządne okna do domu, czy też mieszkania to lepiej nie ryzykować i wybrać mądrze niż później bawić się w kolejne wymiany,b o pojawiły się nieszczelności, czy ekipa montażowa słabo sobie poradziła. W przypadku Domega również po opiniach innych widać, że dbają o najwyższy standard.
Awatar użytkownika
Josek

Post autor: Josek »

Dobrze wiedzieć, w przyszłym roku zaczynamy budowę naszego domu pod Poznaniem i też fajnie byłoby mieć od razu sprawdzoną firmę do zakupu stolarki okiennej, drzwi i też wykonania montażu.
Awatar użytkownika
OliwierTos

Post autor: OliwierTos »

Dzięki wielkie za wskazówki, oczywiście sprawdzę sobie dokładnie ofertę salonu Domega i jak będzie coś mnie interesowało to na pewno się do nich zgłoszę. Czekam na kolejne podpowiedzi i tematu nie zamykam ponieważ wolę podjąć jak najlepszą decyzję zakupową. Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
molko

Post autor: molko »

My zarówno okna jak i rolety zewnętrzne kupowaliśmy w Kawce spod Gniezna https://kawka.pl/ Sklep oferuje wysoką jakość okien i rolet przy całkiem rozsądnych cenach, także spodoba wam się ich oferta. My jesteśmy zarówno z okien jak i rolet zadowoleni. Jedne i drugie są porządnie wykonane i w okresie grzewczym gwarantują nam mniejsze opłaty za ogrzewanie.
Awatar użytkownika
JolaZ

Post autor: JolaZ »

Oczywiście nie ma za co! Czekamy na więcej informacji z Twojej strony i jeśli masz jeszcze jakieś pytania to chętnie pomożemy :)
Awatar użytkownika
paniola

Post autor: paniola »

Dobre okna i rolety zewnętrzne z pewnością przyczynią sie do tego, ze zaoszczędzimy na ogrzewaniu. Dodatkowo ja chce zamówic kurtynę powietrza https://www.adler.com.pl/index.php/Main/Produkt/ad_7714 dzieki ktorej ma byc cieplej. Mam nadzieje, ze rachunek za gaz wreszcie bedzie mniejszy. Myśle, ze takie rozwiązanie świetnie sprawdzi sie w sklepach lub miejscach gdzie prowadzimy własną działalność i klienci często otwierają drzwi.
Awatar użytkownika
Merssa

Post autor: Merssa »

Mojej znajomej okradli dom i od tego momentu zamontowała u siebie rolety zewnętrzne. Warto może też pomyśleć o takim rozwiązaniu właśnie ze względów bezpieczeństwa. Zobaczcie sobie tu co proponuje http://slonko.eu Na pewno znajdziecie tu odpowiednie rolety do waszych domów, mieszkań, ale i także inne propozycje akcesoriów zasłonowych na okna.
Awatar użytkownika
Josek

Post autor: Josek »

Czekamy w takim razie na konkretne informacje odnośnie wyboru modelu, realizacji oraz montażu (jak będziesz miał okazję z chęcią zobaczę również zdjęcia).
Awatar użytkownika
sebos

Post autor: sebos »

Jeśli chodzi o rolety zewnętrzne, to na pewno tutaj https://grako.pl/do-domu/na-zewnatrz/ro ... lamaniowe/ warto sobie zerknąć. Jest tam bowiem namiar na ciekawe rozwiązania, dzięki którym można nie tylko uchronić się przed nadmiernym nasłonecznieniem oraz hałasem, ale również przed utratą ciepła. Pomyślcie o tym. Korzyści jest sporo.
ODPOWIEDZ