Pokój dziecięcy

Lubisz swój dom? Pasjonujesz się aranżacją wnętrz? Znasz triki, którymi chcesz się podzielić? Napisz o tym!
Awatar użytkownika
Miłowita

Pokój dziecięcy

Post autor: Miłowita »

W marcu na świat przyjdzie moje pierwsze dziecko, córeczka, dlatego już powoli kompletujemy wyprawkę. Mąż jest w trakcie remontu pokoju, który będzie "jej pokoikiem", chociaż wiadomo, że przez pierwsze miesiące i tak będzie spała w naszej sypialni. Możecie polecić mi jakieś łóżeczko dziecięce, taką "dostawkę" do klasycznego łóżka?
Miluś

Re: Pokój dziecięcy

Post autor: Miluś »

Też właśnie przez to przechodziłam. Urządzanie pokoju maleństwa jest super sprawą, ale też jednak męczy. Sama w zasadzie o wszystkim decydowałam, bo męża nie ma w domu. Dlatego meble zamawiałam online z Ikei. Przyjechały całkiem sprawnie, bo już po 3 dniach były na miejscu. Bez problemu udało mi się ugadać też z ekipą od montażu Montier Mebli z ul. broniewskiego. Panowie przyjechali, odpakowali rzeczy, poskładali i to wszystko. Łacznie zajęło im to jakieś 2 godziny
dalgaa

Post autor: dalgaa »

W sumie ja to wam powiem, że dla mnie nie ma innego sposobu. jak malowanie agregatem malarskim opinie są co prawda podzielone, ale dla mnie nie ma łatwiejszej metody. Dlatego czekam na to, aż mąż się na coś takiego zdecyduje i działamy.
Awatar użytkownika
paniola

Post autor: paniola »

Rzeczywiście co jakiś czas, z reguły na wiosnę odbywa się odświeżanie pokojów w domu. Najczęściej jest to jedynie malowanie pomieszczeń ,dzięki czemu prace te wykonujemy we własnym zakresie. Najczęściej używana przez nas farba to emulsja satynowa z firmy Dulux. Farba dobrze kryje po uprzednim pomalowaniu ściany farbą podkładową.
ODPOWIEDZ