Podłoga jak mozaika

Lubisz swój dom? Pasjonujesz się aranżacją wnętrz? Znasz triki, którymi chcesz się podzielić? Napisz o tym!
Awatar użytkownika
huberta

Podłoga jak mozaika

Post autor: huberta »

Podoba się wam mozaika parkietowa? Ostatnio przeglądałam ofertę jakiegoś sklepu internetowego i akurat taka mozaika wpadła mi w oko. Poza tym podłoga u mnie w mieszkaniu już od dawna prosi się o wymianę, więc może w końcu byłaby na to szansa. Zapytam też co sądzicie ogólnie o drewnianych podłogach? Poza walorami estetycznymi :) Ponoć są najtrwalsze i to właśnie jest dla mnie najważniejsze.
Awatar użytkownika
tywinlannister

Re: Podłoga jak mozaika

Post autor: tywinlannister »

Jeśli chcesz zainwestować w porządny drewniany parkiet, to propozycje na podlogizcharakterem.pl jest naprawdę godna uwagi. Tę firmę polecił mi znajomy i muszę przyznać, że mają naprawdę bardzo ciekawe rozwiązania. Dajcie znać co sądzicie o ich ofercie.
Awatar użytkownika
cranberrypear

Post autor: cranberrypear »

a co powiecie na podłoge drewniana z płytkami? moim zdaniem swietnie jest to opisane na
jak łączyć podłogę drewnianą z płytkami Co wy na to? bo mnie osobiscie się to mega podoba
Awatar użytkownika
Halna

Post autor: Halna »

Szczerze mówiąc? Tak szczerze to nie przemawia do mnie taka koncepcja. Mozaiki może i są fajne, ale raczej na zewnątrz, ale nie w domu czy mieszkaniu. Raczej na coś podobnego bym się nie zdecydowała.
Warga

Post autor: Warga »

Zastanawiam się nad wyborem podłogi drewnianej do sypialni. Na https://swiatpaneli.rzeszow.pl/jaka-pod ... lni-wybrac znalazłem informacje, że drewno jest ciepłe i przytulne, ale obawiam się o jego trwałość. Czy ktoś może podzielić się wskazówkami dotyczącymi pielęgnacji i trwałości drewnianych podłóg w sypialni?
ODPOWIEDZ