Okna Drutex

Lubisz swój dom? Pasjonujesz się aranżacją wnętrz? Znasz triki, którymi chcesz się podzielić? Napisz o tym!
Awatar użytkownika
tywinlannister

Okna Drutex

Post autor: tywinlannister »

Nie tak łatwo jest wybrać porządne okna, szczególnie, że na rynku jest sporo różnorodnych firm, specjalizujących się w tej materii. Słyszałam, że sporo osób decyduje się na propozycje od Drutex i jestem ciekawa co wy na ich temat uważacie. Warto się do nich zgłosić tej sprawie? Chętnie poznam wasze zdanie :)
Awatar użytkownika
mamapiotra

Re: Okna Drutex

Post autor: mamapiotra »

Okna macie juz zamontowane, i co dalej? Co z waszą prywatnością. Chodzi przecież o to aby światło dzienne było w jak największym stopniu obecne w naszym domu a jednocześnie mieć odrobinę prywatności. Takie wymagania spełniają te oto plisy Białystok - https://anles.pl/ , które dzięki swojej unikatowej konstrukcji otwierają się zarówno w górę jak i dół. To ich przewaga nad innymi roletami.
Awatar użytkownika
kalinowa

Re: Okna Drutex

Post autor: kalinowa »

Myślę że warto bo to bardzo znana firma podobnie jak Wiśniowski a wiadomo że lepiej stawiać na firmy z polecenia, na takie które polecają fachowcy i takie które mają bardzo dobre parametry termoizolacyjne
ODPOWIEDZ