Odśnieżanie dachów?
Lubisz swój dom? Pasjonujesz się aranżacją wnętrz? Znasz triki, którymi chcesz się podzielić? Napisz o tym!
Odśnieżanie dachów?
Post autor: mamuśka17 »
Czy możecie polecić firmę, która zajmuje się odśnieżaniem dachów? Obecna firma, która miała z nami umowę nie sprawdziłą się. Na https://ropeexpert.pl/odsniezanie-dachow/warszawa/ jest dostępna oferta na odśnieżanie dachów w Warszawie firmy Ropeexpert. Czy ktoś z Was może współpracował z tą firmą. I może podzielić się opinią?
- blanka
Re: Odśnieżanie dachów?
U nas w firmie odśnieżaniem dachów zajmuje się ekipa konserwatorów, których zatrudniamy. Wykonują dla nas różnego rodzaju prace konserwacyjne, blacharsko-dekarskie, montuja anteny telewizyjne i radiowe. Jeśli czynności te muszą być wykonane na wysokości, to mamy namiar na sprawdzoną firmę zwyżka Śląsk od której wynajmujemy specjalnie do tego przeznaczony podnośnik
Re: Odśnieżanie dachów?
Post autor: małgośka »
Dzięki za kontakt, może w przyszłości się przyda, ale w tym roku odśnieżanie dachów raczej mi się nie przyda, tym bardziej, że zima była tylko przez chwilę Mam jednak pytanie, jak zabezpieczacie swoje drzwi? Czy macie zamontowane daszki? Bardzo mocno się nad tym zastanawiam. Znalazłam już firmę, która realizuje takie daszki z różnych materiałów - https://www.metal-gum.com/
Wróć do „DOM - urządzanie wnętrz - dekoracje, tekstylia, ozdoby”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski