Krzesła-fotele do salonu?

Lubisz swój dom? Pasjonujesz się aranżacją wnętrz? Znasz triki, którymi chcesz się podzielić? Napisz o tym!
Jadźka

Krzesła-fotele do salonu?

Post autor: Jadźka »

Może widzieliście w jakimś sklepie fotele, które będą się też nadawały do stołu jadalnego stojącego w salonie?
Awatar użytkownika
Walter

Re: Krzesła-fotele do salonu?

Post autor: Walter »

Bardzo dużo rodzajów krzeseł wszelakich, w tym też oczywiście do salonu znajdziesz w sklepie Świat Krzeseł. Jak wejdziesz na ich stronę to zwróć uwagę na wzory foteli klubowych. Są niewielkie, nadają sie do stołu jadalnego, no i są też wystarczająco wygodne żeby siedząc w nich gapić się godzinami w TV :D

Mam podobne do tych za cztery stówy https://swiat-krzesel.pl/pol_m_Dom_Krze ... u-231.html
Awatar użytkownika
blanka

Post autor: blanka »

my mamy bardzo fajne, wygodne krzesla do jadalni, remontowalismy ostatnio kilka pomieszczen w domu i okazalo sie, ze trzeba bedzie zamowic nowe krzesla bo te co mamy nie pasuja juz do wystroju... :( na szczescie maz wpadl na swietny pomysl, zamowilismy materialy https://firanex.com.pl/tkaniny-obiciowe/ i zmienilismy po prostu obicia
sónya

Post autor: sónya »

Moim zdaniem warto zajrzeć do tego sklepu producenta meble rattanowe producent . Niedawno zamówiłem tu meble do jadalni, szczerze mówiąc patrząc na różne opcje, moje oczy po prostu podbiegają. To bardzo wygodne, że ta strona ma filtr cen. Jeśli kupisz tutaj meble, będą stabilne, wytrzymałe, a co najważniejsze - będą wyglądać bardzo elegancko.
Żanetaaa

Post autor: Żanetaaa »

Najlepiej wykorzystać stare krzesła i nieco je odnowić. Sama tak zrobiłam przy remoncie mieszkania i efekt jest naprawdę zadowalający. Możesz zamówić materiały obiciowe i ponownie obić krzesła. Jest to o wiele tańsze rozwiązanie, a wybór kolorów i rodzajów tkanin jest ogromny, więc na pewno dobierzesz jakiś pasujący do wnętrza.
Feśka

Post autor: Feśka »

W takim razie jeśli chodzi o wybór dobrej jakości wyposażenia do swojego wnętrza to tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam, żebyście wzięli pod uwagę ofertę przygotowaną przez https://mebloscenka.pl/pl/c/krzesla/103 u których będziecie mogli liczyć zarówno na pełne wsparcie, dobre ceny i jednocześnie terminowość przeprowadzonych dostaw. Przyznam, że szczególnie w oko wpadła nam wersja DIAGO i tez je kupiliśmy. Wszystko tak jak być powinno i w końcu mamy pięknie wykończone wnętrze ;)
irka99

Post autor: irka99 »

a na meble gala collezione zagladalas? oni produkuja salonowe meble, mam od nich kanape i fotele i sprawdzaja sie fantastycznie, wygodne i eleganckie :) smialo warto sie z nimi skontaktowac, bo to naprawde mebelki na lata i warto w nie zainwestowac. Sama dlugo szukalam takiego godnego zaufania producenta
ODPOWIEDZ