Jaki domek letniskowy drewniany wybrać ?

Lubisz swój dom? Pasjonujesz się aranżacją wnętrz? Znasz triki, którymi chcesz się podzielić? Napisz o tym!
Awatar użytkownika
mimi44

Jaki domek letniskowy drewniany wybrać ?

Post autor: mimi44 »

Czy ktoś z Was budował lub buduje domek letniskowy drewniany? Jakie są minusy takiego domu? Plusem chyba jest to, że jest tańszy i szybciej można się wprowadzić. Ostatnio u sąsiadów stawiali właśnie taki domek domek letniskowy drewniany. Poszło to super szybko i tak teraz się zastanawiam czy warto. Co sądzicie?
juruś

Re: Jaki domek letniskowy drewniany wybrać ?

Post autor: juruś »

Ja znalazłam takie https://dreamwoodhouse.com/ :D mi się bardzo podobają, żonie też. Ostatnio zagłębialiśmy mocno temat domków mobilnych i jesteśmy zachwyceni, zastanawiamy się nad tym domkiem, bo potrzebujemy takiej cichej przestrzeni bez dzieci.. Jednak mieszkanie w dużym mieście ma swoje minusy i trzeba takie relaksu poza zgiełkiem stolicy.
mglistoo

Post autor: mglistoo »

W tym kontekście na pewno będę sprawdzać domki mobilne, są one dla nas mocno powiązane. I macie w tym względzie sporo wskazówek, ale jeśli mam powiedzieć szczerze, to mi najbardziej odpowiada ta https://dreammobilhouse.pl/ oferta. To nowa firma, możecie ją tu sprawdzić:
Dream Mobil House sp. z o. o. ul. Uczniowska 13, 03-112 Warszawa tel: 500 220 300 email: [email protected]
Awatar użytkownika
tywinlannister

Post autor: tywinlannister »

Jeśli chcecie zainwestować w porządny domek na kołach, który możecie postawić w dowolnym miejscu, to widziałam, że firma livetinyhouse.eu oferuje takie rozwiązanie. Znajomi mówili mi, że są świetnymi ekspertami w tej branży i na pewno będą w stanie stworzyć dom dopasowany do moich potrzeb. Muszę się z nimi skontaktować, żeby poznać więcej szczegółów.
pirtuet

Post autor: pirtuet »

Ja to jednak mam problem, bo czeka mnie odnowienie boazerii , a ja doskonale wiem, że klimat to dla mnie trudny, bo wiedzy na ten temat nie mam żadnej. U mojej mamy na przykład jest coś takiego, a ja jednak też chcę, żeby ona się cieszyła maksimum elementami. Dlatego dajcie namiary, jeśli jakieś macie.
ODPOWIEDZ