Ile wydać mniej więcej na meble do kuchni?

Lubisz swój dom? Pasjonujesz się aranżacją wnętrz? Znasz triki, którymi chcesz się podzielić? Napisz o tym!
Awatar użytkownika
Walter

Post autor: Walter »

w jakich cenach kupowaliście krzesła, stołki, fotele itd?
Awatar użytkownika
Rejterada

Re: Ile wydać mniej więcej na meble do kuchni?

Post autor: Rejterada »

to sie nie da odpowiedzieć, bo nie powiedziałeś jakimi środkami dysponujesz...
Jak zarabiasz 3000 zł to przecież Ci nie powiem, żebyś wydał na same meble do kuchni 10 koła:)
A ceny są różne, w niektórych sklepach dostaniesz bardzo atrakcyjne meble cenowo, np https://magod.pl/
a w innych mniej, a suma sumarum do kuchni i tak finalnie wchodzi tyle różnych mebli, że zakupienie wszystkiego na raz na pewno szarpnie mocno każdego, dlatego czasem lepiej sobie systematycznie kupować a nie od razu
Awatar użytkownika
Halna

Post autor: Halna »

Zależy jaka wielkość kuchni i jak chcesz ją urządzić. I rzecz jasna czy kupujesz meble gotowe czy na wymiar, a te drugie są lepsze jakościowo, ale droższe. Moja ciocia ostatnio wydała na kuchnie ponad 14 tys. Ale ma taką naprawdę wypasioną.
Awatar użytkownika
Klaudyna

Post autor: Klaudyna »

Przede wszystkim trzeba pamiętać o zakupie sprzętów dobrej firmy. Dobry sprzęt to inwestycja na długie lata. Dlatego ja mam całą kuchnię urządzoną w Electroluxie, a najbardziej cenię sobie zmywarkę Comfort Lift z podnoszonym dolnym koszem. Koniec z bólem kręgosłupa :)
ODPOWIEDZ