Czyste pranie
Lubisz swój dom? Pasjonujesz się aranżacją wnętrz? Znasz triki, którymi chcesz się podzielić? Napisz o tym!
- DariuszKowalski
Re: Czyste pranie
Post autor: DariuszKowalski »
Pralnia w Gdańsku tak dobrze mi wyprała garnitur, że wygląda prawie jak nowy. ja polecam
- Lara
Ja myślę, że koleżanka raczej pyta o takie pranie codzienne, domowe. Jeżeli o mnie chodzi to od paru miesięcy kupuję surf. Mają różne warianty środków do prania i dużo zapachów do wyboru. Dopierają ładnie nawet w niskiej temperaturze, a co dla mnie ważne, zapach utrzymuje się po praniu naprawdę długo.
- ulka55
Surf to naprawdę najlepszy środek do prania na rynku! Ja zawsze kupuję go w promocji w biedrze. Ostatnio wybrałam zapach Piwonii i jestem nim zachwycona. Pranie bardzo długo pachnie (nawet w szafie) i co najważniejsze radzi sobie z naprawdę trudnymi plamami. Mam małe dzieci a jak wiadomo dzieciaki bardzo brudzą ubrania.
- finka
Zdecydowanie tak, o zwykłe codzienne domowe pranie mi chodzi. Nie będę tego zawozić do pralni i płacić jak za zboże, bez przesady
Jeśli o surf chodzi to kupujecie proszek, żel czy kapsułki? Bo widzę, że wybór spory, który zapach najładniejszy?
Jeśli o surf chodzi to kupujecie proszek, żel czy kapsułki? Bo widzę, że wybór spory, który zapach najładniejszy?
- Brenda
A czy ktoś z Was jest z Warszawy i korzysta z usług firmy Prasowalnia? Jeśli nie, polecam zajrzeć do linku https://www.prasowalnia.pl/ ja żałuję, że odkryłam ich dopiero niedawno, bo prasowanie koszul i sukienek to moja zmora, a mam tego dość sporo U nich zamawiam usługę przez internet, przyjeżdżają do domu, zabierają pranie i odwożą wyprasowane. Mega sprawa, bo można się z nimi umówić właściwie przez cały dzień, pracują od 7 do 22.
Post autor: Mrówka »
Tej pralni nie znam, ale jak jesteś z Warszawy to warto sprawdzić tą pralnie https://www.pralnia-warszawianka.pl/. Jest to według mnie mega wygodna sprawa gdyż jest to pralnia na telefon. Wcześniej nie słyszałem o czymś takim, a mega to ułatwia życie gdy masz np. dużo prania i mało miejsca do wywieszania. Można dzięki temu rozwiązać ten problem nie wychodząc z domu .Brenda pisze: ↑25 sie 2020, 21:08 A czy ktoś z Was jest z Warszawy i korzysta z usług firmy Prasowalnia? Jeśli nie, polecam zajrzeć do linku https://www.prasowalnia.pl/ ja żałuję, że odkryłam ich dopiero niedawno, bo prasowanie koszul i sukienek to moja zmora, a mam tego dość sporo U nich zamawiam usługę przez internet, przyjeżdżają do domu, zabierają pranie i odwożą wyprasowane. Mega sprawa, bo można się z nimi umówić właściwie przez cały dzień, pracują od 7 do 22.
Post autor: agis »
Trzeba przede wszystkim zainwestować w dobrą chemię do prania. Na pewno na spokojnie należy sobie zerknąć tutaj https://sklep.clovin.com.pl/mr-ziggi . Sprawdźcie sobie na spokojnie produkty mr ziggi. Znajdziecie tam naprawdę wiele praktycznych i funkcjonalnych rozwiązań dopasowanych do różnych potrzeb.
Wróć do „DOM - urządzanie wnętrz - dekoracje, tekstylia, ozdoby”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski