Automatyczny odkurzacz do basenu?

Lubisz swój dom? Pasjonujesz się aranżacją wnętrz? Znasz triki, którymi chcesz się podzielić? Napisz o tym!
mamuśka17

Automatyczny odkurzacz do basenu?

Post autor: mamuśka17 »

Na basensklep.pl/collections/odkurzacze-automatyczne jest dostępna dość spora oferta na automatyczne odkurzacze do basenu. Które na pewno pomagają w utrzymaniu basenu w czystości. Czy ktoś z Was posiada basen i korzysta z takiego właśnie odkurzacza i może podzielić się opinią?
sylwia.ł

Re: Automatyczny odkurzacz do basenu?

Post autor: sylwia.ł »

Urządzenie wydaje mi się naprawdę praktyczne ale na daną chwilę potrzebne mi nie będzie, bo choć mam w zamiarze kiedyś wybudować rodzinny basen ogrodowy, to póki co zdecydowałam się tylko na zakup takiego dla dzieci. Nieduży i praktyczny basen rozporowy do ogrodu nie wymaga odkurzania ale fakt faktu- też trzeba o niego dbać., dlatego wyposażyłam go w pompę filtrującą aby woda jak najdłużej pozostawała czysta a co za tym idzie nie było trzeba ciągle jej wymieniać.
hellena

Re: Automatyczny odkurzacz do basenu?

Post autor: hellena »

Hej. Ja posiadam bardzo praktyczny, automatyczny odkurzacz basenowy BESTWAY. Kupiłam go korzystając z oferty https://basenyogrodowe.pl/do-czyszczeni ... asenu.html . Urządzenie jest skuteczne, kompaktowe i ekonomiczne, co istotne jego cena to tylko 230 zł:)
ODPOWIEDZ