Filmowanie z dorna-Warszawa

Prowadzisz własną firmę? Zamierzasz stworzyć własną markę? To miejsce, w którym możesz o tym z nami porozmawiać!
maślanka

Filmowanie z dorna-Warszawa

Post autor: maślanka »

Hej czy korzystał ktoś może z usług jak w tytule? Szukając jakiegoś pomysłu na uwiecznienie postępów prac na budowie natrafiłam na filmowanie z drona warszawa . Szczerze powiem, że pomysł od początku wydał mi się ciekawy, jednak zanim się zdecyduję to wolę poznać opinię innych.
Baśka

Re: Filmowanie z dorna-Warszawa

Post autor: Baśka »

wiesz, ja co prawda nie korzystałam, ale mam znajomego, który posiada drona i oferuje swoje usługi różnym firmom czy osobom prywatnym. Widziałam kilka jego filmików i powiem Ci, że robi to wrażenie. Np. takie nagranie z wesela - super sprawa. Albo z turnieju meczu piłki nożnej. Dronem możesz pokazać naprawdę ciekawe ujęcia, no i nie oszukujmy się, jest to coś innego, niż taki zwykły - oklepany już film. Ale oczywiście - dużo zależy też od umiejętności osoby, która dronem steruje, a potem - montuje film :)

pozdrawiam serdecznie! Baśka
--------------------------------------------------
zorganizuję dla Ciebie wywóz odpadów Poznań
Awatar użytkownika
siwa

Re: Filmowanie z dorna-Warszawa

Post autor: siwa »

Nie ukrywam, że opcja jest ciekawa. Trzeba tylko zainwestować w dobry sprzęt. Wybór często zależy od tego jaki mamy budżet. Właśnie dlatego należy zerknąć sobie tutaj https://megadron.pl/pl/products/dji-om- ... 24780.html . Macie tam wiele modeli. Myślę, że warto zastanowić się dobrze czego potrzebujemy. Trzeba mieć na uwadze fakt, że na rynku co roku pojawiają się bardziej nowoczesne modele.
ODPOWIEDZ